Jouw bouwadviseur: Ludo De Proft

Werken met Blavier is in de eerste plaats werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Jouw bouwadviseur staat ter beschikking om je te begeleiden en alle nodige informatie te verschaffen die je nodig hebt voor een goede start van jouw toekomstige droomwoning. Of het nu gaat om de zoektocht naar een geschikte bouwgrond, administratieve/technische vragen, het opstellen van een gratis voorontwerp,…

Jouw bouwadviseur, Ludo De Proft, is bereikbaar op 0477/30.10.03. Aarzel niet hem te contacteren voor vragen over jouw bouwproject.

Ontdek de klantgetuigenissen van jouw bouwadviseur Ludo De Proft

Wij zijn zeer tevreden over de ganse samenwerking met Blavier.

Vanaf de eerste kennismaking met onze bouwadviseur Ludo De Proft hadden wij steeds een goed gevoel bij ons bouwproject. Alles werd grondig besproken en steeds bleven onze persoonlijke wensen niet uit het oog verloren. We kregen vanaf het begin een gedetailleerde prijsberekening die correct werd opgesteld met daarin al de gevraagde elementen.

De architect (Jan De Schutter) die ons werd aangeraden door Blavier heeft onze ideeën ook heel snel kunnen omzetten naar een eerste ontwerp waaraan niet veel aanpassingen meer nodig waren om onze droomwoning te creëren.

Ook tijdens de bouwwerken heeft Blavier altijd gezorgd voor een goede opvolging en bij vragen of problemen werden we door hen ook snel verder geholpen. Ook na de oplevering blijven zij steeds beschikbaar.

We zullen het niet nalaten om jullie aan te bevelen aan iedereen die bouwplannen heeft en onze mening vraagt over Blavier.

Familie Brands

 

 

Voor ons was timing erg belangrijk daarom gingen we op zoek naar een algemeen aannemingsbedrijf. Na onze eerste afspraak met Lu hadden we een zeer goed gevoel en stapten we met Blavier in ons avontuur. 

Gedurende onze bouw verliep praktisch alles zeer vlot door toedoen van Johan, onze werfleider, die ons centraal aanspreekpunt was op de werf en ons met raad en daad bijstond. Ook na de oplevering bleef hij nog steeds bereikbaar voor, eventuele mankementen, als die nog zouden boven komen. Altijd vriendelijk en geduldig en hij zorgde altijd snel voor een oplossing. In minder dan 1 jaar tijd, zoals door onze adviseur voorafgaand werd uitgerekend,  toverde Blavier onze bouwgrond om tot een warme thuis voor ons gezin.

Familie Anthonis