ONTDEK ONZE REALISATIES

Ontdek hieronder onze op maat gemaakte onze sleutel-op-de-deur woningen. Kiezen om te bouwen met Blavier voor jouw toekomstig bouwproject op maat, is kiezen voor kwaliteit binnen jouw budget en wensen.

Bij Blavier staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Dit merk je aan onze klanttevredenheidsscore van 4/5 op Google Review. Vanaf het eerste gesprek met een bouwadviseur tot de oplevering van jouw sleutel-op-de-deur woning, zetten al onze Blavier medewerkers zich volledig in zodat jouw toekomstige droomwoning volledig naar wens is.

Inspiratie nodig voor jouw toekomstige woning ?

 

Ontdek onze volledig aanpasbare inspiratiemodellen en bekijk hieronder eveneens enkele van onze realisaties op video. Aarzel niet jouw gratis catalogus aan te vragen indien je dit nog niet hebt gedaan!

Vraag jouw gratis catalogus hier aan!

Blavier bouwt jouw woning van A tot Z. Jij kiest zelf of je vertrekt vanuit één van onze inspiratiemodellen of vanuit een blanco blad. Wij zorgen ervoor dat jouw bouwproject tot leven komt.

Laat je inspireren door enkele van onze modellen.

 

 “Uitstekende werfleider, zeer attent, altijd beschikbaar en toegewijd. Hij beantwoordt alle vragen betreffende de bouw alsook de opvolging van onze werf. Dankzij hem heb ik mijn kennis in de bouw bijgeschaafd. Zeer sympathiek tram. Talrijke werfvergaderingen. Goed onthaal en dankzij jullie gedetailleerde offerte, wist ik onmiddellijk waar ik naartoe ging. De bouw van mijn woning paste volledig binnen mijn budget. Ik zal niet aarzelen Blavier in mijn omgeving aan te raden.” 

Brombini

 

 

“Allereerst wensen wij het professionalisme van onze bouwadviseur te onderstrepen. Hij heeft ons op een zeer professionele manier doorheen dit proces geloodst zonder slecht te bezien door onze beperkte kennis van de bouw. We voelden ons gehoord en gesteund in onze keuzes.”

Mme Dropsy & M Jadot

 

 

“Gedurende de werken hebben wij steeds met zeer professionele en attente mensen te maken gehad. Onze werfleider was steeds beschikbaar om op onze vragen te antwoorden en bij de minste twijfel kon hij ons steeds geruststellen. De arbeiders op onze werf werkten op een snelle en correcte manier. Daarnaast hebben we de keuze uit een zeer ruim assortiment aan hoogwaardige materialen gehad. Sinds enkele maanden wonen wij on onze droomwoning, waarbij we elk element weten te appreciëren.”

Patricia & Jean-François

 

“Bij Blavier heb je de mogelijkheid jouw woning volledig op maat te bouwen, zonder uit vooraf gemaakte plannen te moeten kiezen waarbij elke wijziging enorme meerkosten met zich meebrengt.”

Julie T.

 

 

“Wat mij over de streep heeft getrokken om met Blavier te werken is het feit dat zowel de bouwadviseur als de calculator betrokken waren bij ons project..en dit voor we zelfs maar één handtekening hadden geplaatst. Heel wat verbeteringen werden dankzij diverse vergaderingen voorgesteld en aangebracht. Ik was ook aangenaam verrast door reactiesnelheid van Blavier op diverse vragen die gedurende de finale fase van ons project werden gesteld.”

 

J-S Detrez