Onze kijkwoningen als inspiratiebron voor je eigen huis

Heb je beslist om sleutel-op-de-deur te bouwen? Dan ben je wellicht ook van plan om enkele kijkwoningen van bouwbedrijven te bezoeken. Blavier biedt je de mogelijkheid om een tiental kijkwoningen van verschillende stijlen te bezoeken, verspreid over heel België.

Die kijkwoningen laten geen twijfel bestaan over de knowhow, de technieken en de afwerkingen van een onderneming en getuigen van zijn expertise. Ook kun je er inspiratie uit putten, zowel voor architectuur- als decoratiematerialen en zowel voor binnen als buiten.

Ideaal is dat je een afspraak maakt met een adviseur van Blavier of dat je de openingsuren raadpleegt op. Een adviseur van Blavier leidt je rond en beantwoordt al je vragen, rekening houdend met de details van je project. Hij legt ook de nadruk op elementen die binnen je eigen plannen zouden passen.

Door de ervaring en de context helpt een bezoek aan een kijkwoning je ook om beter te definiëren wat je wilt: huizen met drie of vier gevels, eigentijdse of klassieke stijl, hout- of tegelvloeren, grote open leefruimte of eerder gesloten kamers, ouderlijke suite of niet, garage of carport, dakpannen of leien, en ga zo maar door. Blavier beschikt over een tiental kijkwoningen in België, van alle types en afmetingen, zodat je jezelf letterlijk in het gewenste type van woning kunt plaatsen. In onze kijkwoningen stellen we ook verschillende stijlen voor, zoals een meer eigentijdse architectuur in Erpe-Mere en een klassiekere stijl in Thorembais-Saint-Trond. Zo kom je met een massa ideeën naar huis. Neem zeker ook enkele foto’s en notities om je droomhuis een stapje dichterbij te brengen.

Tot slot opent Blavier regelmatig de deuren van zijn lopende of voltooide bouwprojecten om je te laten kennismaken met de projecten van onze klanten.

Nood aan inspiratie voor jouw toekomstig bouwproject? Vraag jouw gratis catalogus aan en laat je inspireren!

Delen