Patricia getuigt over haar sleutel-op-de-deurwoning

22 november 2012 -

Waarom koos u voor een sleutel-op-de-deurwoning?

Nadat ik een appartement en 2 woningen gerenoveerd had, ben ik op deze bouwgrond, die mij heel erg beviel, gestoten en ik wou een nieuwbouwwoning. Voor mij was het belangrijk om met een sleutel-op-de-deurwoning te werken omwille van de timing. Ik heb mijn woning verkocht en had maar een jaar om te bouwen…

Waarom besloot u met Woningen Blavier te bouwen ?

Ik heb veel op internet gesurfd om de verschillende sleutel-op-de-deur firma’s te leren kennen. In tegenstelling tot andere bedrijven, waren de forumberichten over Blavier relatief positief. Bovendien werkt mijn peter in de immobiliën en hij vertelde mij dat Blavier een ernstig bedrijf is. Ik heb onmiddellijk contact genomen met een bouwadviseur van Woningen Blavier. Een week later verliep het contact heel goed: een eerlijke mens die ons vertelde over de Blavier-aanpak en alles in het werk heeft gesteld om ons project zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. De vertrouwensrelatie was een feit.

Hoe zijn de bouwwerken verlopen ?

Ondanks een kleine vertraging omwille van de bouwvoorschriften, heeft de werfleider de werken goed opgevolgd. Hij was goed bereikbaard, gaf duidelijke uitleg over technische zaken. Zijn hulp was echt kostbaar.

Toen bleek dat mijn zoon zich niet zo goed voelde (we woonden in een huurappartement na de verkoop van onze woning), heeft onze werfleider alles in het werk gesteld om de werken nog sneller te doen verlopen. Alles ging vlot vooruit. We voelden ons allemaal beter.

Ook ik heb goed op mijn baby’te gelet : mijn woning ! Ik heb het doen groeien en heb er heel mijn hart ingelegd…

Hoe had u zich de woning ingebeeld?

Ik wou een woning met een garage voor twee wagens. Ik ben vertrokken van de afmetingen van de kamers in mijn vorige woning en ik heb het project in zijn geheel bekeken met mijn meubels. Ik wou een gezellige woning, makkelijk in het dagelijkse onderhoud. Mijn keuken moest absoluut groot en ruim zijn. Ik heb mijn plannen getekend, goed nagedacht over mijn project…

En uw passie voor decoratie ?

Ik hou ervan mijn woning te decoreren en alles is bestudeerd van A tot Z. Ik heb zelf het terras getekend. Alles moest in harmonie met elkaar zijn. Zo is mijn verlichting buiten in dezelfde kleur als mijn buitenschrijnwerk.

Kan u wat tips geven aan toekomstige bouwers ?

Voorzie geen te krap budget, want voor een aantal zaken ga je zwichten voor materialen met een hogere prijs: tegels, sanitair, enz…

Als u opnieuw zou bouwen, zou het dan nog met Blavier zijn?

Ik heb 42 jaar oud… ik hoop dus dat deze woning mijn laatste zal zijn… Maar ik ben in de wolken over de samenwerking en de snelheid van uitvoering van de werken.

Delen