Sleutel-op-de-deur ≠ type-woningen

Al te vaak wordt gedacht dat wie op maat wil bouwen, maar beter niet te rade gaat bij een sleutel-op-de-deur firma; onterecht! Eventuele ‘standaard’-plannen die in brochures voorgesteld worden, dienen om de klant inspiratie te bezorgen, en eventueel ook als vertrekpunt voor gepersonaliseerde plannen, maar ze zijn zeker geen verplichting.

Bij Woningen Blavier kan je je woning dan ook volledig personaliseren.

Qua architecturaal concept

Jouw plannen of de onze? Of ónze plannen met jouw aanpassingen? Bij ons hoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Meer zelfs, wij bouwen quasi nooit een type-woning, uiteindelijk is elke klant uniek en heeft zijn eigen wensen. Het enige waar u rekening mee moet houden zijn, zoals steeds, de bouwvoorschriften, want die zijn misschien niet zo flexibel als wij wel zijn.

Qua technische uitvoering

Ons lastenboek geeft u een zeer ruime keuzemogelijkheid. Zo heeft u alleen al binnen onze standaardvoorstellen de keuze uit 97 soorten bakstenen. Wenst u andere tegels dan deze die door ons voorzien werden? Of een andere badkamer? Uw keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Want u beslist hoe uw woning er uiteindelijk zal uitzien.

Qua afwerkingsniveau

Hier kan de naam van onze sector wel eens tot verwarring leiden. Wij realiseren niet enkel volledige sleutel-op-de-deur woningen, ook een ruwbouw winddicht-project behoort tot de mogelijkheden. Dit houdt de grondwerken, de metselwerken, de dakwerken en het buitenschrijnwerk in. En voor klanten die van aanpakken weten is er tenslotte de mogelijkheid om een sleutel-op-de-deur project te kiezen waarbij bepaalde werken zelf uitgevoerd worden.

Qua energieprestatie

Ook hier voor elk wat wils. Afhankelijk van de energieprestatie die u wenst voor uw woning, kan u kiezen voor een aangepast isolatiepakket of voor tal van gespecialiseerde technieken. Warmtepompen, zonnepanelen, verscheidene types ventilatie, vloerverwarming, … een waaier aan opties die u helpen uw woning te optimaliseren binnen de grenzen van uw budget. Onze bouwadviseurs staan u met raad en daad bij in uw keuze!

En onze grootste troef? …onze TRANSPARANTE werkwijze!

Bij Woningen Blavier bent u bovendien niet alleen zeker van deze unieke keuzemogelijkheid. Ook onze aanpak is uniek. Transparantie is hierbij hét sleutelwoord. U krijgt bij ons een bijzonder gedetailleerde meetstaat, post per post, element per element. U kent al onze eenheidsprijzen vanaf het prille begin. Zo geven wij u de garantie dat er geen buitensporige supplementen kunnen komen voor eventuele aanpassingen aan onze standaardvoorstellen.

Delen