Over ons

Geschiedenis van Woningen Blavier

Woningen Blavier werd opgericht op 30 december 1994. De firma kende een mooi commercieel succes, gestoeld op zeer aantrekkelijke prijzen.

In december 2007 nam Louis Amory het bedrijf over met een duidelijke visie: respect voor het budget van de klant, sterk lastenboek, kwaliteitsvolle bouw, …

Vandaag wordt de firma erkend als een van de beste in het land: hoge kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende klantenservice. Woningen Blavier is 100% in handen van Louis Amory en Stéphane Schifflers, zonder enige link met andere bedrijven of merken in de sector.

Jouw voordelen met Blavier als bouwpartner

Advies, ondersteuning en hulp

Onze 25 jaar ervaring en meer dan vierduizend opgeleverde sleutel op de deur woningen zijn het beste bewijs van onze uitstekende kennis om je te begeleiden in je bouwproject.

Heb je vragen rond de aankoop van een bouwgrond, een hypothecaire lening, de stedenbouwkundige bouwvoorschriften of de wettelijke verplichtingen? Onze bouwexperts ondersteunen en begeleiden je graag in je zoektocht. Samen waken we erover dat je keer op keer de beste keuze maakt!

> Ontdek meer

Respect voor jouw ideeën, wensen en dromen

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en op maat wordt gebouwd.

Onze bouwadviseurs begeleiden je in de realisatie van je bouwproject en houden daarbij rekening met jouw wensen. Ze geven individueel advies en bepalen samen met jou de stijl, de inrichting en de gebruikte materialen in overeenstemming met jouw wensen.

> Ontdek meer

Optimaliseer je budget dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens de bouw van een sleutel-op-de-deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

Elke post wordt opgenomen in een gedetailleerd bestek, zodat je de kosten van je bouwproject in alle transparantie kunt opvolgen.

> Ontdek meer

Blavier, lid van het charter der woningbouwers.

Het charter der woningbouwers garandeert u een woning te bouwen met een serieuze, betrouwbare bouwpartner. Daarnaast geniet u van solide garanties.

 

Als lid van het charter der woningbouwers, garandeert Blavier:

  • Een vaste prijs die vooraf wordt bepaald.
  • Tussentijdse factuurbetalingen. U betaalt enkel de reeds uitgevoerde werken.
  • Een oplevering in twee stappen: Eerst de voorlopige oplevering, waarbij u de gelegenheid heeft opmerkingen te maken. Een jaar later volgt de definitieve oplevering. In die periode heeft u kunnen merken welke gebreken er eventueel nog aan de woning zijn, zodat deze alsnog kunnen hersteld worden
  • Financiële waarborg om zijn verplichtingen na te komen.

Wenst u meer informatie hieromtrent? Aarzel niet contact op te nemen met jouw bouwadviseur.