Unieke contactpersoon

Bouwproces aannemer uniek contactpersoon
Een huis bouwen doe je niet elke dag. Je kan je dus beter laten bijstaan door experts. Daarom heb je bij Woningen Blavier, gedurende het hele bouwproces, slechts één contactpersoon, in de eerste fase je bouwadviseur, tijdens de werken je werfleider. Dat betekent dat je vanaf het eerste contact tot aan de oplevering weet wie je kan contacteren.

Onze werfleider was echt on-waar-schijlijk goed! Hij was ook áltijd bereikbaar. En als hij zei “Ik bel u terug”, dan deed hij dat! We konden hem bovendien alles vragen, ook dingen die niet bij zijn taak horen…

Vanaf je eerste contact werk je samen met een professional.

Tijdens deze conceptfase is het je bouwadviseur die je met woord een daad bijstaat. Hij geeft je tips over je bouwgrond, het concept van je woning en eventueel bij de keuze van je architect. Uiteindelijk maakt hij een persoonlijke offerte voor je. In deze offerte houdt hij rekening met jouw wensen en je budget. Bovendien is de offerte bijzonder gedetailleerd, zodat je je uiteindelijke keuzes heel bewust kan maken.
Eenmaal je je droomwoning bepaald hebt, moeten er een aantal administratieve zaken in orde gebracht worden. Ook dan blijft je contactpersoon je bouwadviseur. Hij wordt hiervoor ondersteund door een professioneel team met veel ervaring op administratief vlak.

Als deze administratieve formaliteiten rond zijn (je hebt je bouwvergunning, je lening is rond,…), kunnen de werken starten. Tijdens de startvergadering maak je kennis met je werfleider. Vanaf nu is hij verantwoordelijk voor de opvolging van de werken aan jouw woning. Hij zal als het ware je huis bouwen. Hij houdt je op de hoogte van wat er gebeurt aan je woning en nodigt je uit op werfvergaderingen. Als je zelf vragen hebt, kan je natuurlijk ook altijd contact met hem opnemen.

Bouw professioneel contactpersoon

 

Natuurlijk is het aangenaam en gemakkelijk voor jou dat je gedurende het hele proces maar één aanspreekpunt hebt. Maar het houdt ook een nog veel groter voordeel in: er is ook maar één eindverantwoordelijke. Of je nu tijdens de werken of na oplevering een vraag hebt, je kan altijd bij Woningen Blavier terecht.

Meer weten over onze dienstverlening?

Je vindt hier extra info over :

  • Onze professionele begeleiding die veel verder gaat dan het opvolgen van je project. Je kan op ons rekenen voor professioneel advies in elke fase van je bouwproject.
  • Jouw woning op maat bouwen. Je kan zelf de plannen ontwerpen of aanpassen, maar net zo goed materialen kiezen, de enrgieprestatie aanpassen, …

Verder vind je op deze site tal van informatie over onze sterke prijs-kwaliteit en onze focus op klantentevredenheid!