Garanties

garantie nieuwbouw woning
Bouwen met Woningen Blavier biedt je heel wat zekerheden. Zowel op het gebied van kwaliteit, bouwtermijn, garantie,…

Naast een professionele en kwalitatieve aanpak, geniet je bij Woningen Blavier van een 4-voudige garantie:

  1. Eén contract, één aanspreekpunt
  2. Dekking door de Wet Breyne, inclusief de 10-jarige aansprakelijkheid
  3. Een professionele dienst-na-verkoop
  4. Erkende, geregistreerde aannemer

Bovendien hebben we ons eigen systeem uitgewerkt om klantentevredenheid op een continue basis te meten. Of het nu via online enquêtes is, of via huisbezoeken, de mening van onze klanten maakt integraal deel uit van onze werking.

1. Eén contract, één aanspreekpunt

Indien je bouwt met Woningen Blavier, onderteken je slechts één contract. Je hebt dus slechts 1 partij die verantwoordelijk is voor de uitvoering van alle werken. Zo heb je op elk moment slechts één contactpersoon tot wie je je kan richten en op wie je kan vertrouwen. Dat bespaart je heel wat onnodige discussies over onduidelijke verantwoordelijkheden tussen verschillende partijen.

2. Wet Breyne en de 10-jarige aansprakelijkheid

De wet Breyne bepaalt op vele vlakken de samenwerking tussen het bouwbedrijf en jezelf als bouwheer. Zaken zoals prijszetting, bouwtermijn, eventuele vergoedingen, … worden nauwkeurig vastgelegd en geven je als bouwheer heel wat garanties.

Eén van de belangrijke punten van de wet Breyneis de 10-jarige aansprakelijkheid van de bouwfirma. Woningen Blavier blijft  10 jaar aansprakelijk voor de stabiliteit van je woning. Ook gedurende die periode geldt dat je slechts 1 aanspreekpunt hebt en je je niet tot tal van afzonderlijke partijen hoeft te wenden.

Wet Breyne nieuwbouw garantie

3. Een eigen professionele dienst-na-verkoop

Woningen Blavier beschikt over een eigen dienst-na-verkoop die nauw samenwerkt met de technische dienst. Op die manier staan we garant voor een vlotte communicatie en een correcte opvolging, zelfs als je al in je woning woont.

4. Erkende, geregistreerde aannemer

Woningen Blavier is een algemeen aannemingsbedrijf en is al vele jaren lid van de Confederatie Bouw. Bovendien is Woningen Blavier een officieel erkend en geregistreerd bedrijf (erkenningsnr.: 22299 – registratienr.: 03.11.11).

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe we te werk gaan om tevreden klanten te bekomen?

Kijk dan zeker eens op onderstaande pagina’s: