Lastenboek

Boningen Blavier lastenboek duurzaam bouwenKwaliteitsvolle woningen op budgetvriendelijke wijze en duurzaam bouwen, dat staat centraal bij Woningen Blavier. Wij onderzoeken dan ook continue de nieuwe technieken en materialen op de markt en maken voor onze klanten een selectie op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

In ons lastenboek vind je een beschrijving van de werken zoals wij die uitvoeren en de materialen die wij daarvoor gebruiken. Hierbij wordt natuurlijk ook een brede diversiteitvoorzien van materiaeln zodat je steeds de keuze hebt om jouw woning aan te passen aan jouw wensen.

De mensen die hier gewerkt hebben, hebben werk van uitstekende kwaliteit geleverd. Ik ben blij dat we voor Blavier gekozen hebben, want je vindt nergens een vergelijkbare prijs-kwaliteit! We zijn echt meer dan tevreden!

woningen-blavier-lastenboek-duurzaam-bouwen1Als uitgangspunt voor ons lastenboek zijn volgende vier principes belangrijk:

  • Traditionele woningen: Je woning wordt ter plaatse gemetst, met de grootste zorg voor kwaliteit en nauwkeurigheid
  • Keuzevrijheid: Of het nu je gevelstenen betreft, de ramen, de verwarming of iets anders, ons lastenboek voorziet in een ruime keuze en diversiteit
  • Duurzaamheid: Standaard wordt reeds een goede isolatie en ventilatie voorzien, zodat je geen overbodige verwarmingskosten hebt.
  • Bewezen merken: We werken samen met leveranciers die hun deugdelijkheid reeds bewezen hebben.

Je kan ons volledig lastenboek hieronder downloaden

download-lastenboek-woningen-blavier1

Meer weten over bouwen, kwaliteit en budget?

Ontdek hier:

Kent het budget geen geheimen meer voor jouw, lees dan meer over onze professionele dienstverlening en onze focus op klantentevredenheid!