Voorwaarden keuken korting

Blavier korting

 

De actie « Korting ter waarde van jouw keuken » betreft een korting die onmiddellijk in mindering gebracht wordt bij het aangaan van een contract voor de bouw van een woning. Dit bedrag is variabel naar gelang het project (vb. De waarde, de stijl…) en vertegenwoordigt een gemiddeld budget voor een basiskeuken in allesomvattend sleutel-op-de-deur project, zonder te garanderen dat het volledig budget van de door de eigenaar gekozen keuken wordt gedekt.

Niet cummuleerbaar met andere promoties, acties of kortingen, met uitzondering van het peterschapsprogramma.

Actie geldig voor elke nieuwe particuliere klant bij het tekenen met Blavier tussen 1 september 2020 en 31 oktober 2020, op basis van prijzen 2020. Korting niet geldig op supplementen door de klant gekozen na ondertekening van het contract. Korting niet geldig op projectontwikkeling alsook bouwgronden van Blavier.

Deze actie vertegenwoordigt een financiële korting en niet de installatie van een keuken. De klant is vrij om zijn keuken te kiezen bij een leverancier van zijn keuze en zal rechtstreeks contact opnemen met deze externe partij voor de levering en installatie van de keuken.