Waarom Blavier de beste keuze is om jouw woning te bouwen

Wanneer je beslist om je droomhuis te bouwen, begin je aan een nieuw en bijzonder spannend hoofdstuk in je leven! Maar je moet over de nodige kennis en ervaring beschikken om zo’n mooi project tot een goed einde te brengen. Dé oplossing? Een specialist inschakelen voor het uitwerken en realiseren van al je plannen. Blavier heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het realiseren van zulke projecten. Opvolging, kwaliteit, transparantie … er zijn veel redenen om de bouw van je woning aan ons toe te vertrouwen. We zetten ze even op een rijtje!

Onze prioriteit: kwaliteit

Woningen Blavier is al meer dan twintig jaar actief op de Belgische markt. Eind 2007 gooide het nieuw management het roer om, met onder meer een nieuwe manier van werken en nieuwe procedures. Het resultaat: een aanpak waarbij de klant en hun verwachtingen centraal staan. Zo kunnen we je, in samenwerking met de beste onderaannemers, in alle transparantie een persoonlijke offerte bezorgen en maximale tevredenheid garanderen. Dankzij deze kleine revolutie kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit bieden, door de nieuwe aanpak is ons bedrijf ook een van de beste sleutel-op-de-deurbedrijven van België geworden.

Totaaloplossing

Kiezen voor Blavier, is ook kiezen voor eenvoud. Je hoeft niet zelf te zoeken naar de beste vakman voor elk werk, en geen tijd te verliezen aan het bestuderen van onduidelijke offertes of de coördinatie van de verschillende werken. Onze teams realiseren jouw project en houden zich daarbij aan ons lastenboek en jouw wensen.

Opvolging op maat

Onze dienstverlening stopt uiteraard niet bij het plaatsen van bakstenen en het hanteren van betonboren. In elke fase van je bouwproject krijg je persoonlijk begeleiding van onze projectleider, die het hele project draagt. Hij is vanaf het ontwerp van de plannen tot de oplevering van jouw woning hét aanspreekpunt bij uitstek. De projectleider zorgt ervoor dat jouw woning volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Hij luistert naar je wensen en stuurt met zijn ervaring en vakkennis de teams op de werf aan.

Onze ervaring ten dienste van jouw woning

Een bouwgrond zoeken en een woning bouwen is voor veel mensen een stap in het onbekende. Als je in zee gaat met Blavier, hoef je je geen zorgen te maken! Met meer dan 100 medewerkers, 3.000 partners, 5.000 opgeleverde woningen en een jaaromzet van 40 miljoen euro spreken de cijfers voor zich. Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij de verschillende bouwmethoden tot in de perfectie. Blavier is dan ook de Belgische marktleider voor sleutel-op-de-deurwoningen. Onder meer door de tienjarige aansprakelijkheid en onze strikte naleving van wettelijke bepalingen, zoals de wet Breyne, garanderen we een perfect resultaat en een maximale tevredenheid.

Respect voor jouw budget

Je droomhuis bouwen is goed. Daarbij ook nog eens binnen het budget blijven is nog beter. Daarom heeft Blavier een lastenboek opgesteld met een duidelijke omschrijving van de geplande werken en de materialen die daarvoor gebruikt worden. Daarbij houden we rekening met de geldende kwaliteitsnormen én jouw budget. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en transparantie komt je niet voor onaangename verrassingen te staan en bouw je met de glimlach.

Delen