WAT IS EEN SLEUTEL-OP-DE-DEURWONING?

WAT IS EEN SLEUTEL-OP-DE-DEURWONING?
26 april 2022 -

Jouw sleutel-op-de-deurwoning bouwen

Je huis is jouw hoogstpersoonlijke paradijs op aarde. Aan jou om te bepalen hoe het er moet uitzien. Blavier bouwt jouw droomhuis precies zoals jij het wil.

Wat betekent sleutel-op-de-deurwoning?

Sleutel-op-de-deur betekent dat we jouw woning tot in de puntjes afwerken. We nemen het hele bouwproject voor onze rekening, waardoor je altijd één aanspreekpunt hebt. Bij oplevering is de woning klaar om erin te trekken: de sleutel zit als het ware al op de deur. In dat opzicht verschilt een sleutel-op-de-deurwoning van een casco- of winddichte nieuwbouw, waarbij de woning wordt opgeleverd zonder de nodige afwerkingen. Die moet je dan nog zelf voorzien.

Elke sleutel-op-de-deurwoning is uniek

Het is een hardnekkige mythe dat sleutel-op-de-deurwoningen gelijkstaan aan typewoningen waaraan niets veranderd mag worden. Het tegendeel is waar bij Woningen Blavier. Elk project wordt op maat uitgewerkt. Jij kiest zelf een architect, die een unieke woning uittekent volgens jouw wensen. Alles van de indeling tot de afwerking ligt in jouw handen. Al kun je natuurlijk gedurende het hele traject op onze ondersteuning rekenen om de juiste keuzes te maken en het meeste te halen uit je bouwbudget.

Sleutel op de deur bouwen : aan jou de keuze

Blavier weet dat een huis bouwen veel belangrijke en ingrijpende beslissingen met zich meebrengt. Welke keuzes je ook maakt, wij staan je graag bij:

  • Laat je je inspireren door onze catalogus- en kijkwoningen of heb je bouwplannen op maat?
  • Heb je al een architect onder de arm genomen of wil je ons advies hierin?
  • Ga je voor een landelijke hoevestijl of een moderne designwoning?
  • Droom je van een energiezuinige, compacte rijwoning of mag het wat ruimer en luxueuzer voor jou?
  • Wil je een tot in de puntjes afgewerkte sleutel op de deur woning of wil je hem zelf afwerken?
Delen