Jouw bouwadviseur: Wim Dauwe

Werken met Blavier is in de eerste plaats werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Jouw bouwadviseur staat ter beschikking om je te begeleiden en alle nodige informatie te verschaffen die je nodig hebt voor een goede start van jouw toekomstige droomwoning. Of het nu gaat om de zoektocht naar een geschikte bouwgrond, administratieve/technische vragen, het opstellen van een gratis voorontwerp,…

Jouw bouwadviseur, Wim Dauwe, is bereikbaar op 0491/98.61.41. Aarzel niet hem te contacteren voor vragen over jouw bouwproject.

Ontdek de klantgetuigenissen van jouw bouwadviseur Wim Dauwe

 

 

Vanaf het eerste contact met Blavier hadden we meteen een goed gevoel. Dit gevoel werd alleen maar sterker en meer bevestigd naarmate we verder gingen in het bouwproces. Maar één contactpersoon vanaf de start was een enorm pluspunt. Deze persoon was meteen beschikbaar en reageerde zeer snel. Na afloop van onze bouw werd alles netjes afgehandeld. Indien er achteraf nog een probleem was, konden wij steeds bij hen terecht en werd het probleem zo snel mogelijk opgelost. Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Blavier!

Mvg

Arne en Evelien