Aannemer Antwerpen - Onze bouwadviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u


   


Van rijhuis tot villa: voor het bouwen van uw huis kan u vertrouwen op Woningen Blavier. Al meer dan 15 jaar bouwen wij volgens het sleutel-op-de-deur principe. Onze expertise maar ook onze scherpe prijzen hebben ervoor gezorgd dat we marktleider op de sleutel-op-de-deur markt zijn. Onze klanten geven ons dan ook een 8/10 voor de kwaliteit van hun sleutel-op-de-deurwoning. Gaat u dus binnenkort bouwen? Kies dan voor sleutel-op-de-deur bouwen!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Een sleutel-op-de-deur woning biedt decennialang woonplezier!


Of u nu een rijhuisje of een villa wilt bouwen: sleutel op de deur bouwen biedt u de ideale bouwformule! U kunt kiezen uit onze diverse modelwoningen die u verder naar wens kunt aanpassen. Heeft u zelf al bouwplannen? Ook dat is geen probleem! Als gespecialiseerde bouwfirma zijn wij in staat de nodige partijen in te schakelen om uw huis - of het nu gaat om een modelwoning of een persoonlijk ontwerp - van A tot Z te bouwen op professionele wijze. Naast het bouwen van uw droomwoning begeleiden we u uiteraard ook bij de administratieve rompslomp. Zo verloopt het gehele bouwproces volledig zorgeloos!
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.