Aannemer België - Onze bouwadviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u


   


Uw droomwoning bouwen? We dromen er allemaal van. Het hoeft echter niet bij dromen te blijven! Met Woningen Blavier garanderen wij kwalitatieve woningen, gebouwd voor de toekomst. Onze woningen worden namelijk allemaal volgens de nieuwe energienormen gebouwd. Zo bouwt u niet alleen uw droomwoning maar bespaart u op termijn ook op uw energiekosten.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Geen zorgen en bouwen tegen een voordelige prijs? Kies dan voor sleutel-op-de-deur!


Van bungalow tot villa: Woningen Blavier bouwt uw droomwoning voor u! In onze catalogus kunt u de diverse modelwoningen ontdekken om zo al een goed idee te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard bouwen wij ook op maat: u kunt dus uw persoonlijke bouwplannen voorleggen die wij vervolgens laten uitwerken door onze aannemers en professionele bouwvakkers. Daarbij heeft u het tijdens het volledige bouwproces voor het zeggen: van ontwerp tot de laatste afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit tientallen verschillende soorten bakstenen en gevelbekleding, maar bepaalt u bijvoorbeeld ook welke kleur van stopcontacten geplaatst worden. Zo wordt uw droomwoning volledig naar uw wens en op maat gebouwd!
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.