Woningen Blavier, uw aannemer voor alle bouwprojecten in Lommel


   


Wie, zoals jij, een huis gaat bouwen is uiteraard op zoek naar de meest betrouwbare bouwaannemer. Woon je in de buurt van Lommel? Dan is Woningen Blavier, een sleutel-op-de-deurspecialist, precies wat je zoekt! Jarenlange ervaring en klantenservice staan er centraal. Jij omschrijft hoe je droomwoning er moet gaan uitzien en Blavier regelt de rest. Was álles maar zo eenvoudig als een woning bouwen met Blavier!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Jouw droomwoning in Lommel, gebouwd door aannemer Blavier


Of je nu een moderne, hedendaagse, landelijke of klassieke woning wilt bouwen, Woningen Blavier biedt dé oplossing op maat. Elke van de sleutel-op-de-deurwoningen worden op maat gemaakt en voldoen volledig aan jouw strenge eisen. Blavier is een aannemer waar:


Jouw tevredenheid centraal staat.


Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding wordt gegarandeerd


Een professionele dienstverlening van A to Z die ervoor zorgen dat jouw nieuwbouw écht de droomwoning wordt waar je al zolang naar uitkijkt.

Zo kun jij je voor de volle honderd procent focussen op de realisatie van je droom, terwijl Blavier de praktische zaken regelt. Woon je dus in de buurt van Lommel, kies dan voor aannemer Blavier en slaap op je beide oren. Was alles maar zo eenvoudig als bouwen met Woningen Blavier!


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.