Aannemer Luxemburg? Reken op bouwfirma Woningen Blavier!


   


Uw droomwoning bouwen? We dromen er allemaal van. Het hoeft echter niet bij dromen te blijven! Met Woningen Blavier garanderen wij kwalitatieve woningen, gebouwd voor de toekomst. Onze woningen worden namelijk allemaal volgens de nieuwe energienormen gebouwd. Zo bouwt u niet alleen uw droomwoning maar bespaart u op termijn ook op uw energiekosten.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Geen zorgen en bouwen tegen een voordelige prijs? Kies dan voor sleutel-op-de-deur!


Of u nu een rijhuisje of een villa wilt bouwen: sleutel op de deur bouwen biedt u de ideale bouwformule! U kunt kiezen uit onze diverse modelwoningen die u verder naar wens kunt aanpassen. Heeft u zelf al bouwplannen? Ook dat is geen probleem! Als gespecialiseerde bouwfirma zijn wij in staat de nodige partijen in te schakelen om uw huis - of het nu gaat om een modelwoning of een persoonlijk ontwerp - van A tot Z te bouwen op professionele wijze. Naast het bouwen van uw droomwoning begeleiden we u uiteraard ook bij de administratieve rompslomp. Zo verloopt het gehele bouwproces volledig zorgeloos!
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.