Aannemer Waals-brabant? Reken op bouwfirma Woningen Blavier!


   


Van rijhuis tot villa: voor het bouwen van uw huis kan u vertrouwen op Woningen Blavier. Al meer dan 15 jaar bouwen wij volgens het sleutel-op-de-deur principe. Onze expertise maar ook onze scherpe prijzen hebben ervoor gezorgd dat we marktleider op de sleutel-op-de-deur markt zijn. Onze klanten geven ons dan ook een 8/10 voor de kwaliteit van hun sleutel-op-de-deurwoning. Gaat u dus binnenkort bouwen? Kies dan voor sleutel-op-de-deur bouwen!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...



Geen zorgen en bouwen tegen een voordelige prijs? Kies dan voor sleutel-op-de-deur!


Van bungalow tot villa: Woningen Blavier bouwt uw droomwoning! In onze catalogus kan u de diverse modelwoningen ontdekken om zo al een goed idee te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard bouwen wij ook op maat: u kan dus uw persoonlijke bouwplannen voorleggen die wij vervolgens laten uitwerken door onze aannemers en professionele bouwvakkers. Bovendien hebt u het van A tot Z voor het zeggen: van ontwerp tot de laatste afwerkingen. Zo kan u kiezen uit tientallen verschillende soorten bakstenen en gevelbekleding maar bepaalt u ook welke kleur van stopcontacten geplaatst worden. Zo wordt uw droomwoning volledig naar wens en op maat gebouwd!




Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.