Aannemer Waals-brabant - Onze bouwadviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u


   


Een nieuwe woning bouwen of een bestaand huis kopen? Alles heeft uiteraard z'n voor- en nadelen maar wij vertellen u alvast welke voordelen het bouwen van een nieuwe sleutel-op-de-deur woning u oplevert. Zo kan u dankzij het sleutel-op-de-deur concept op twee oren slapen: wij verzorgen enerzijds het bouwproject en staan u anderzijds bij bij het administratieve gedeelte. Een kwalitatieve woning die van A tot Z in orde is én dat tegen mooie prijzen!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Sleutel-op-de-deur bouwen? Een goede keuze!


Of u nu een rijhuisje of een villa wilt bouwen: sleutel op de deur bouwen biedt u de ideale bouwformule! U kunt kiezen uit onze diverse modelwoningen die u verder naar wens kunt aanpassen. Heeft u zelf al bouwplannen? Ook dat is geen probleem! Als gespecialiseerde bouwfirma zijn wij in staat de nodige partijen in te schakelen om uw huis - of het nu gaat om een modelwoning of een persoonlijk ontwerp - van A tot Z te bouwen op professionele wijze. Naast het bouwen van uw droomwoning begeleiden we u uiteraard ook bij de administratieve rompslomp. Zo verloopt het gehele bouwproces volledig zorgeloos!
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.