Moderne huizen

Een modern huis: bouwen of kopen?

Kopen of bouwen? Je droomhuis renoveren of laten bouwen? En wat is het voordeligst?

Wie met bouwplannen zit, heeft zich ongetwijfeld al dezelfde vragen gesteld. Elke optie heeft zo zijn voor- en nadelen en je uiteindelijke beslissing zal dan ook afhangen van je budget en persoonlijke voorkeuren. We vertellen je dan ook graag wat meer over de voordelen van een sleutel op de deurwoning. Zo kan jij een geïnformeerde keuze maken voor je droomhuis!

- boordevol voorbeelden, plannen en prijzen -

Een rijhuis, halfopen bebouwing of open bebouwing

Een modern huis bouwen met Blavier kan al vanaf €104.975 (excl. BTW). Met dit bouwbudget bouw je een gezellige eengezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 63m². We bieden je echter heel wat keuzevrijheid. Wat betreft het bebouwingstype kan je kiezen uit een open, halfopen of gesloten bebouwing. Ook de bouwstijl kan volledig op jouw voorkeur afgestemd worden: een cottagewoning, een rijhuis met strakke architectuur of een hedendaagse pastorijwoning? Het kan allemaal!

 

Om je toch al een idee te geven van de mogelijkheden, nodigen we je uit een kijkje te nemen tussen onze inspiratiewoningen. Houd je van de moderne stijl? Selecteer dan onze moderne huizen en ga op zoek naar je favoriete ontwerp! In onze gratis catalogus kan je nog meer inspiratie opdoen. Onze catalogus bevat immers tal van inspiratiewoningen, plannen en prijzen maar ook nuttige informatie voor je bouwbudget.

€155,039
BL262
€201,300
BL320
€151,984
BL508
€212,121
BL510

Een modern en ecologisch huis

Het grote voordeel van een modern huis is dat de woning uitgerust is met een performant isolatiepakket:

 

  • 10cm polyurethaan (PUR) isolatie in de vloer
  • 10cm polyurethaan (PUR) isolatie in de muren
  • 22cm minerale wol in het dak
  • Een ventilatiesysteem van het type C+ Evo
  • Een hoogwaardige luchtdichtheid + blowerdoortest

 

Afhankelijk van je bouwbudget kan je verder investeren in isolatie en hernieuwbare energie. Ieder huis kan immers volledig op maat gebouwd worden, ook op vlak van energie en isolatie. Zo is je woning meteen klaar voor de nodige energienormen van 2020!

Op zoek naar een bouwgrond?

Beschik je al over een bouwgrond? Geweldig! Nog op zoek naar de bouwgrond van je dromen? Geen probleem! Woningen Blavier staat in beide gevallen voor je klaar. We kunnen je diverse bouwgronden aanbieden uit onze portfolio zodat je meteen kan beginnen bouwen. Daarnaast kan je ook rekenen op de expertise van onze regionale verkopers en medewerkers in je zoektocht naar de ideale grond.

Bouwgrond kopen voor je modern huis

>> klik op het kaartje om onze bouwgronden te ontdekken

Inspiratie voor je droomhuis

Ruim 4.000 gezinnen wonen intussen in een sleutel op de deurwoning van Woningen Blavier. We bouwen dan ook graag mee aan jouw bouwdroom! Vraag vandaag nog je gratis catalogus aan boordevol inspiratiewoningen, plannen en prijzen. Zo kan je rustig vanop de bank op zoek naar jouw droomhuis. Ons lastenboek en alle bijhorende informatie beantwoorden vast alle vragen waar je mee zit.

bestel de gratis catalogus