Begin een nieuwe fase in je leven door te bouwen met Blavier

Kies voor Blavier voor de bouw van jouw woning op maat

Voor Blavier kiezen voor de bouw van jouw op maat gemaakte woning, betekent kiezen voor het succes van jouw bouwproject, inclusief de vele voordelen en wettelijke garanties zoals de Wet Breyne die van toepassing zijn.

Ondersteuning bij elke stap van het bouwproces

Het bouwen van jouw op maat gemaakte droomwoning vraagt, zelfs vóór de plaatsing van de fundering, veel informatie en heel wat professioneel advies die van onschatbare waarde zullen blijken gedurende het hele bouwproces. Bij Blavier zijn we ervan overtuigd dat een goede begeleiding vanaf het begin ervoor zal zorgen dat elke stap doordacht gebeurt, en uiteindelijk zorgt voor het succes van jouw bouwproject.

 

Daarom begeleiden onze bouwadviseurs jou stap voor stap, vanaf de zoektocht naar jouw bouwgrond. Deze ondersteuning vertaalt zich in advies over de beste manier om jouw bouwgrond te kiezen, over alle administratieve aspecten met betrekking tot de gemeente waarin je gaat bouwen, maar ook over de te kiezen materialen of de technieken die in jouw project moeten worden geïntegreerd zodat het perfect beantwoordt aan jouw behoeften van vandaag en morgen.

100% op maat bouwen

Jouw huis moet zich aanpassen aan jouw behoeften, niet andersom. Bij Blavier bouwen we uitsluitend woningen op maat. Dankzij onze sleutel-op-de-deur formule geniet je van een uitmuntende ondersteuning van A tot Z voor jouw bouwproject, terwijl jij elk aspect van jouw toekomstige woning zelf bepaalt.

 

Onze inspiratiemodellen die je op onze website kan raadplegen of door een gratis catalogus aan te vragen, zullen je verschillende ruimte-indelingen tonen waar jij vrij gebruik van kan maken voor de indeling voor jouw toekomstig bouwproject op maat.

 

Kiezen voor Blavier voor de bouw van jouw sleutel op de deur woning is ervoor zorgen dat jouw toekomstige woning volledig aangepast is naar jouw wensen en behoeftes dankzij een 100% op maat gemaakt ontwerp.

Een gedetailleerde prijs

Bij Blavier is elk bouwproject uniek. Of het nu gaat om zijn ligging, zijn grootte of zijn bijzonderheden, jouw toekomstige droomwoning weerspiegelt jouw wensen en behoeften. Daarom geven we voor elk project een gedetailleerde prijs per post. Bij Blavier is er geen sprake van het groeperen van een reeks kosten onder een algemene kostenpost, zoals sommigen geneigd zijn te doen.

 

Bij Blavier is elke offerte op een zeer gedetailleerde en transparante manier uitgewerkt. Op deze manier kan jij zien uit welke kosten jouw bouwproject bestaat. Transparantie die niet alleen zeer gewaardeerd wordt bij klanten die een deel van de werken zelf uitvoeren (elektriciteit, tegels,..), maar ook bij klanten die de impact van beslissingen met betrekking tot het project willen afwegen.

 

De gedetailleerde offerte ontvang je van onze bouwadviseur, die de tijd zal nemen om elk aspect ervan uit te leggen. Op deze manier ben je op de hoogte van de elementen die al dan niet opgenomen werden in jouw offerte. Dit is het voordeel om met Blavier te bouwen; een gedetailleerde prijszetting die alle elementen omvatten die nodig zijn voor jouw bouwproject.

Kwaliteit zonder compromissen

Jou op een transparante manier begeleiden in de realisatie van jouw op maat gebouwde bouwproject, heeft ook te maken met de keuze van juiste en kwalitatieve materialen. Bij Blavier staan wij volledig achter de keuze van een eerlijke en transparante prijs die in harmonie ismet de keuze van kwalitatieve materialen. Als bouwbedrijf weigeren wij te moeten inboeten op kwaliteit om zo een aantrekkelijke prijs te hebben.

Kiezen voor Blavier betekent ervoor zorgen dat elk aspect van jouw op maat gemaakte sleutel op de deur woning van onberispelijke kwaliteit is. Bij ons gaat het niet alleen om de materiaalkeuze, maar ook om de partners waarmee wij samenwerken voor de bouw van jouw woning. Elke partner die met ons samenwerkt, ondertekent een kwaliteitscharter dewelke je hier kan terugvinden.

Heb je een bouwproject? Laten we samenzitten!

Onze bouwadviseurs ontmoeten je graag vrijblijvend, ongeacht in welke fase jij je bevindt, om met jou de voordelen van Blavier in detail te bespreken voor de bouw van jouw woning. Vraag nu een catalogus aan!