Maison Blavier

Een woning op maat gebouwd
Een prijs 100% transparant

Laat je inspireren... Vraag jouw
gratis catalogus aan
Maison Blavier

Op maat
bouwen

Onze vastgoed
te koop

Ontdek onze kijkwoningen

Blavier, de bouwpartner voor
jouw woning op maat

Ben je van plan te bouwen? Bij Blavier ben je aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring, zijn wij als sleutel op de deur onderneming actief over heel België . Wij staan ​​voor superieure kwaliteit, betaalbare prijzen, transparantie & een uitstekende klantenservice.

Wij bouwen jouw sleutel op de deur steeds 100% op maat, volledig aangepast naar jouw budget en wensen. Of het nu een rijwoning, een halfopen bebouwing of een open bebouwing, alles is mogelijk!

Zowel voor rijhuizen, halfopen bebouwing, open bebouwing als villa’s kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en begeleiden van A tot Z de realisatie van jouw droomhuis. Heb je nog geen idee hoe jouw toekomstige woning eruit moet zien? Bekijk dan onze inspiratiewoningen en ontdek modellen in zowat elke bouwstijl, van klassiek en landelijk tot strak en eigentijds.

Heb je vragen over de aankoop van een bouwgrond, een hypothecaire lening of de wettelijke verplichtingen? Onze bouwexperts staan je graag bij met professioneel advies. Met Blavier verloopt jouw bouwproject vlot en hoef je je nergens zorgen over te maken.