klantgetuigenissen

Bij Blavier staat klanttevredenheid centraal. Het begint vanaf de eerste afspraak met jouw bouwadviseur: persoonlijk advies en een transparante prijsofferte waarna de klanttevredenheid doorgetrokken wordt dankzij een professioneel team dat jouw bouwproject tot een goed einde brengt.

Transparantie en begeleiding op maat
vanaf de start van jouw bouwproject

Jouw op maat gebouwde woning via een sleutel op de deur onderneming is een project dat een goede begeleiding vraagt zodat elk aspect tot een goed einde wordt gebracht. Bij Blavier begeleiden onze bouwadviseurs jouw van bij de eerste stap van jouw sleutel op de deur project.

Of het nu gaat om de ondersteuning bij de zoektocht naar een geschikte bouwgrond, de bespreking van eentje die je reeds op het oog hebt, vragen bij de financiering van je project,… onze adviseurs stellen hun expertise tot uw dienst. Hierbij hoort uiteraard het vrijblijvend uitvoeren van een voorproject en het verstrekken van een gedetailleerde prijs post per post voor jouw project.

Blavier Conseil client

één persoon die zich bezighoudt met jouw ervaring als klant

Om jouw tevredenheid tot een hoger niveau te tillen, zorgen we ervoor dat iemand, volledig onafhankelijk van ons bedrijf, de tijd neemt jou te contacteren gedurende de verschillende fases van jouw bouwproject. Op deze manier willen wij er zeker van zijn dat Blavier jouw verwachtingen evenaart. Moet er iets herzien worden? Geen nood, onze Klanttevredenheidscoördinator staat in direct contact met jouw werfleider en het management van het bedrijf om jou op een snelle en efficiënte manier verder te helpen.

Geniet van onze jarenlange ervaring in de individuele woningbouw

Blavier uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de individuele woningbouw in België. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 6.000 realisaties, zorgen wij ervoor dat klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft bij de realisatie van jouw droomproject.

Door jouw bouwproject aan Blavier toe te vertrouwen, volg je duizenden tevreden klanten in heel België die kozen voor een transparante aanpak en expertise voor de bouw van hun droomwoning.

De beste ervaring komt van onze klanten

Realisatie in Halen

Wij wilden een klein en efficiënt huisje. Onze bouwadviseur heeft ons beloofd tijdig te kunnen verhuizen. De werfleider van Blavier was top. Op 7 maanden tijd was onze woning van A tot Z gebouwd.
Fam. Vandevenne - Severyns

Realisatie in Beersel

Alles is binnen de termijnen gebouwd. Je wordt ook niet als een nummertje behandeld. Ik bewonderde de persoonlijke aanpak van de bouwadviseur. Jouw woning is uniek. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen is top.
Fam. Delhez

Realisatie in Kalmthout

We hebben bewust gekozen voor een sleutel op de deur onderneming, aangezien we in een zeer drukke periode waren. Met sleutel op de deur heb je niet veel kopzorgen en kan je alles loslaten.
Fam. Van Endert - Smet