De garanties van Blavier

De zekerheid van een prijs zonder verrassingen

Bij Blavier krijg je geen standaardprijs per vierkante meter. We weten immers dat jouw project uniek is en dat je specifieke wensen hebt.

Wij kiezen er bewust voor om de juiste prijs te geven en niet de laagste. Onze prijs omvat alle posten in verband met je bouwproject en houdt rekening met alle noodzakelijke en gekende werken. Bouw je met Blavier, dan ben je zeker van een correcte aanpak, zonder verborgen elementen die later tot een meerprijs kunnen leiden.

Als bewijs van onze transparantie bezorgen we je systematisch een gepersonaliseerde offerte waarin de prijs van je bouw post per post vermeld is.

We houden rekening met alle onderzoeken in verband met je project (grondsondering, ingenieursstudie, EPB-studie) en analyseren je definitieve plannen die zijn goedgekeurd door de gemeente. Op basis daarvan geeft ons studiebureau je de exacte prijs van je woning. Nadien kan je die zelf nog aanpassen door bepaalde aspecten van het project te wijzigen, maar je kent dan wel de impact van de keuzes die je maakt.

Strikte naleving van de wet Breyne en lid van het Charter van Woningbouwers

Het charter der woningbouwers garandeert je een woning te bouwen met een serieuze, betrouwbare bouwpartner. Daarnaast geniet je van solide garanties.

Als lid van het charter der woningbouwers, garandeert Blavier:

  • Een vaste prijs die vooraf wordt bepaald.
  • Tussentijdse factuurbetalingen. Je betaalt enkel de reeds uitgevoerde werken.
  • Een oplevering in twee stappen: Eerst de voorlopige oplevering, waarbij je de gelegenheid krijgt opmerkingen te maken. Een jaar later volgt de definitieve oplevering. In die periode heb je kunnen merken welke gebreken er eventueel nog aan de woning zijn, zodat deze alsnog kunnen hersteld worden.
  • Financiële waarborg om zijn verplichtingen na te komen.

Haal het beste uit je budget dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie

Tijdens de bouw van een sleutel op de deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

Elke post wordt opgenomen in een gedetailleerd bestek, zodat je de kosten van je bouwproject in alle transparantie kunt opvolgen.

Professioneel advies, met respect voor jouw wensen

Dankzij het juiste bouwadvies van jouw bouwadviseur, haal je het maximum uit jouw budget. En daarin gaan we verder dan je misschien wel denkt.

Zo kan je bouwadviseur je al tips geven nog voor je je bouwgrond aankoopt, of op dat ogenblik zelfs al een gepersonaliseerde offerte voor je opmaken. Zo kan je inschatten of een woning op die grond binnen jouw budget kan vallen. Hij kan je, indien je dit wenst, ook tips geven bij de keuze van je architect. Bovendien maken we jou een unieke offerte op met heel gedetailleerde prijzen voor alle onderdelen. Zo weet je perfect wat alles je kost en kan je heel bewuste keuzes maken.

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en 100% op maat gebouwd wordt.

Onze bouwadviseurs begeleiden je in de realisatie van je bouwproject en houden daarbij rekening met jouw wensen. Ze geven individueel advies en bepalen samen met jou de stijl, de inrichting en de gebruikte materialen in overeenstemming met jouw wensen.