Bouwen op maat

Kiezen voor Blavier betekent kiezen voor gemoedsrust bij het bouwen van jouw huis. U heeft gedurende het bouwproces één aanspreekpunt die de hele bouw van jouw woning van begin tot eind voor zijn/haar rekening neemt.

Naast de enorme tijdsbesparing die dit oplevert, biedt het eveneens een onbetaalbare gemoedsrust. Je verliest geen kostbare tijd door beroep te doen op verschillende aannemers of door zelf een kalender te beheren.

Er is ook een echt pluspunt voor jouw budget. Jouw budget wordt immers strikt vastgesteld en gecontroleerd. Jouw bouwadviseur zal je van meet af aan een zeer gedetailleerde offerte bezorgen. Dankzij deze transparante aanpak weet je heel duidelijk wat de kost is van de verschillende fases voor jouw bouwproject.

Sleutel op de deur betekent niet « Préfab woningen »

Het is een hardnekkige mythe dat sleutel-op-de-deur gelijkstaat aan typewoningen waaraan niets mag worden veranderd. Niets is minder waar bij Woningen Blavier. Elk project wordt op maat uitgewerkt en het komt in praktijk dan ook zo goed als nooit voor dat we een zelfde woning 2 maal bouwen.

Kiezen voor een sleutel op de deur woning is kiezen voor een woning op maat, gebouwd in traditioneel metselwerk met als groot voordeel dat je maar 1 contactpersoon hebt gedurende de bouwwerken. Deze contactpersoon, de werfleider, staat in nauw contact met de arbeiders op jouw werf. Op deze manier verloopt de bouw van jouw project vlot!

De inspiratiemodellen op onze website en in onze catalogus hebben als doel je te laten inspireren voor jouw eigen bouwproject. Jij bent baas over jouw project en kiest daarom zelf de stijl van jouw woning: huis of appartement, modern of klassiek, minimalistisch of rustiek, (half)open,…

Concreet zijn er 2 manieren om tot je eigen ontwerp te komen:

Geïnspireerd door een model

Een catalogusmodel als inspiratie: Gebruik de catalogus om ideeën op te doen en je voorkeurstijl te bepalen. Op basis van wat jij mooi en/of praktisch vindt, gaat onze bouwadviseur aan de slag met een architect om jouw droomwoning te ontwerpen!

Beginnen met je eigen ontwerp

Meteen je eigen ontwerp: Heb je al een goed idee van wat je wenst of heb je een bestaande woning gezien die je aanstaat. De architect tekent een voorontwerp uit op basis van jouw richtlijnen!

Onze gratis catalogus als startpunt

De catalogus is vaak het startpunt van een bouwproject. Je leest er meer over Blavier, maar vindt er ook alle modellen in terug.

Bovendien biedt het inspiratie over stijl en techniek én kan je ons lastenboek lezen.

Onze gratis catalogus als startpunt

Een persoonlijke begeleiding

Onze bouwadviseurs bieden jou een persoonlijke service aan door je bij te staan in het tot stand brengen van jouw bouwplannen voor jouw nieuwbouwproject. Zij zullen een grote hulp zijn in de zoektocht naar een ideaal stuk bouwgrond, bij het opstellen van jouw plannen. Daarnaast kunnen zij jou ook waardevol advies geven over de aanvraag van jouw bouwvergunning of helpen met vragen over hypothecaire leningen. Heb je nog geen eigen bouwgrond? Ontdek ons aanbod hier.

Zodra jouw bouwvergunning is ingediend en verleend, zal jouw bouwadviseur de fakkel doorgeven aan jouw werfleider, jouw enige contactpersoon gedurende het bouwproces, die verantwoordelijk zal zijn voor de opvolging van elk aspect gedurende de bouw van jouw droomwoning.

Strikte naleving van het lastenboek en een prijs zonder verrassingen

Vertrouwen moet worden verdiend, daarom respecteren wij de afgesproken prijzen strikt. Elke offerte is gedetailleerd en vermeldt de exacte kosten van de werken en de gebruikte materialen. Garanties zijn ook een zekerheid voor onze klanten.

De prijs-kwaliteitsverhouding van onze woningen wordt beschouwd als één van de beste op de markt. Zo kan je profiteren van kwaliteitsmaterialen voor de bouw van jouw huis zonder compromissen te hoeven sluiten op bepaalde essentiële punten.