Ik wil bouwen

Sleutel-op-de-deur met Bouwfirma Blavier

Woningen Blavier is als bouwonderneming actief in heel België. Wij bouwen zowel rijhuizen als halfopen en open bebouwingen maar ook voor villabouw kun je een beroep doen op Blavier.

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor je toekomstige woning? Bekijk dan onze inspiratiewoningen en ontdek modellen in zowat elke bouwstijl: van klassiek en landelijk tot heel strak en modern, van compacte rijwoningen tot vrijstaande villa’s. Maak gebruik van de filters om snel de woningen te vinden die het best bij jouw smaak, gewenste bouwstijl en budget passen.

Ook als je al concrete plannen hebt om een huis te bouwen helpen we je graag verder. Woningen Blavier bouwt jouw huis op maat, volgens jouw wensen en verlangens, en met een architect die je zelf kiest. Elke woning is maatwerk. Je kiest zelfs hoe we de woning opleveren: sleutel-op-de-deur, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken, of toch liever casco, zodat je de afwerking zelf onder handen kunt nemen.

Je nieuwe woning bouwen met Woningen Blavier biedt enkele duidelijke voordelen. We adviseren je van het eerste gesprek tot de oplevering. Gedurende het hele traject heb je één aanspreekpunt voor alle praktische, technische, financiële, … vragen.

En over financiën gesproken: Woningen Blavier respecteert je budget en gaat altijd op zoek naar de optimale prijs-kwaliteitverhouding.

>> Ontvang thuis je gratis catalogus boordevol informatie

 

Inspiratie kan je vinden

AL ONZE MODERNE HUIZEN

Op zoek naar een moderne, hedendaagse of design sleutel-op-de-deur woning? Klik hier om onze inspiratiemodellen te bekijken en doe inspiratie op voor je eigen woning.

Moderne woning

AL ONZE KLASSIEKE HUIZEN

Op zoek naar een klassieke sleutel-op-de-deur woning? Klik hier om onze diverse woningontwerpen te bekijken en doe inspiratie op voor je eigen woning!

klassieke woning

MAATWERK VOOR JE DROOMHUIS

Elke van onze sleutel-op-de-deur woningen wordt op maat gebouwd. Ontdek hier hoe je ook voor jouw woning zelf de touwtjes in handen kan nemen!

Bouwen op maat

EEN ECHTE PARTNER

Onze twintig jaar ervaring en meer dan vierduizend opgeleverde sleutel op de deur woningen zijn het beste bewijs van onze uitstekende kennis om je te begeleiden in je bouwproject.

> ONTDEK MEER

OP MAAT?

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en op maat wordt gebouwd.

> ONTDEK MEER

PRIJS-KWALITEIT

Tijdens de bouw van een sleutel-op-de-deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

> ONTDEK MEER

Krijg je Gratis catalogus!

De catalogus is vaak het startpunt van een bouwproject. Je leest er meer over Blavier, maar vindt er ook alle modellen in terug.

Bovendien biedt het inspiratie over stijl en techniek én kan je ons volledig lastenboek lezen.