Wie tekent de plannen voor mijn sleutel-op-deur-woning?

Je bent dan misschien geen Henry Van de Velde of Frank Lloyd Wright, je wil natuurlijk wél graag inspraak in het ontwerp en de bouw van je sleutel-op-de-deur-droomwoning. Weet je graag wie de bouwplannen tekent wanneer je in zee gaat met een sleutel-op-deurfirma zoals Blavier? Lees dan zeker verder!

Sleutel-op-de-deur bouwen: 2 mogelijkheden

Blavier biedt twee opties voor de bouw van je droomhuis. Ofwel laat je je inspireren door onze wooncatalogus boordevol stijlvolle sleutel-op-de-deur woningen. Je kiest de stijl van je toekomstige huis (landelijk, hedendaags, minimalistisch, …) op basis van je eigen behoeften en voorkeuren. In dit geval staat onze bouwadviseur je architect bij voor de uitwerking van de bouwplannen.

Zelf de plannen tekenen?

Ofwel hou je de touwtjes helemaal zelf in handen. Je stapt zelf naar de architect en vertelt hem hoe jouw droomhuis eruitziet. De architect zet je voorkeuren en verzoeken vervolgens om in een concreet ontwerp met plattegrond.

Zit je boordevol ideeën? Ga dan zelf aan de slag met potlood en papier en teken je eerste ontwerpen nu al uit. Samen met Blavier en je architect kom je ongetwijfeld tot een prachtig en uniek resultaat.

Inspiratie te over in de catalogus

De kans is echter groot dat je wel wat ideetjes hebt, maar nog geen concreet beeld. De catalogus van Blavier biedt dan soelaas. Je kunt de huizen in de catalogus als basis nemen voor een nieuw ontwerp, door de materialen te veranderen of te kiezen voor een andere soort verwarming, bijvoorbeeld. Je hoeft je dus helemaal niet te beperken tot de honderden modelwoningen in de catalogus. Laat je inspireren, stuur bij waar nodig, en zie je unieke woondroom in vervulling gaan! Onze experts staan je te allen tijde bij met tips en advies om je wensen waar te maken binnen het vooropgestelde budget.

Bouwen met één aanspreekpunt

Welk traject je ook kiest, als je bouwt met Blavier heb je altijd één contactpersoon ter beschikking die je een antwoord kan bieden op al je vragen. In eerste instantie is dat de bouwadviseur, daarna de werfleider.

Delen