Videos van onze klantgetuigenissen

Heb je altijd al willen weten hoe het is om met Blavier te bouwen? Ontdek hieronder enkele van onze klantgetuigenissen. Onze klanten delen hun ervaring die ze gehad hebben door te bouwen met Blavier.

Getuigenis Vossem

De sleutel-op-de-deur formule was een bewuste keuze omdat we geen tijden hadden om de verschillende onderaannemers op te volgen. Het vertrouwen en de eerlijkheid van Blavier was voor ons heel belangrijk en ook het feit dat alles kaderde in ons budget.
Fam. Fernandez

Getuigenis Ronse

We kozen voor een sleutel-op-de-deur formule om ons te ontlasten van alle zorgen rond het bouwproces. Bij Blavier waren de offertes heel duidelijk en transparant. Achteraf waren er ook geen verassingen qua budget.
Fam. Opstoel

Getuigenis Huldenberg

Blavier is een heel transparant bedrijf, er is een goede communicatie en je kan ze altijd goed bereiken. Er was een goede opvolgingen alles is vlot verlopen.
Fam. Brahm

Getuigenis Rijkevorsel

Blavier ging mee in ons verhaal en die van de architecte. De communicatie verliep zeer vlot. Daarnaast was Blavier zeer transparant in de prijsofferte. We kregen ook altijd zeer vlot en duidelijk antwoord op onze vragen. Dat heeft de doorslag gegeven om met Blavier te bouwen.
Fam. Vanden Heuvel

Getuigenis Liedekerke

Ik heb met verschillende sleutel-op-de-deur bedrijven gewerkt. Blavier springt er echt bovenuit: de begeleiding, de kwaliteit van het werk & de dienst na verkoop.
Fam. Christiaens

Getuigenis Oosterzele

We hebben gekozen voor Blavier, omdat er een zeer duidelijke communicatie was met de bouwadviseur. Desondanks wij gedurende het heel bouwproces in het buitenland vertoefden, gebeurde heel het bouwproces op een transparante manier. Daarnaast was Blavier zeer flexibel ondanks onze drukke werkschema's.
Fam. Van den Stock

Getuigenis Waasmunster

Waarom we zouden aanraden om voor Blavier te kiezen? Enerzijds omdat we een correcte prijsofferte hebben gekregen. Enkel door eigen keuzes zijn we van de prijs afgeweken. Daarnaast zijn we tevreden over de hoge afwerkingsgraad.
Fam Naudts

Getuigenis Vliermaal (Kortessem)

Ons bouwproject werd op zeer regelmatige basis opgevolgd door de werfleider. Hij vond het ook noodzakelijk dat wij hier op regelmatige basis kwamen kijken. Hij hield ons steeds goed op de hoogte over het verloop van de werf. Voor ons was het stressvrij bouwen.
Fam. Surinx

Getuigenis Rotselaar

"Een huis bouwen is je levenswerk. Het is zeer belangrijk om met de juiste partner in zee te gaan. Bij Blavier was er de persoonlijke aanpak, het voelde vertrouwd aan. Een gevoel dat we niet hadden bij andere spelers op de markt."
Fam. Derks

Getuigenis Wichelen

Wij wilden met een sleutel-op-de-deur bedrijf werken, omdat wij geen verstand hadden van de wetgeving. Daarnaast wouden wij volledig zorgeloos bouwen. Dankzij ons bezoek aan een kijkwoning, hebben wij voor Blavier gekozen. De opvolging van de architect en Blavier was perfect.
Fam. D'hondt

Getuigenis Overmere

Wat Blavier als standaard materiaal aanbiedt, steekt met kop en schouder bovenuit de concurrentie. De verhouding prijs-kwaliteit is top! Het was een juiste keuze om voor Blavier te kiezen. Wij konden ook zelf bepalen wat we liever zelf deden in onze toekomstige woning.
Fam. Meirsman

Getuigenis Kalmthout

We hebben bewust gekozen voor een sleutel op de deur onderneming, aangezien we in een zeer drukke periode waren. Met sleutel op de deur heb je niet veel kopzorgen en kan je alles loslaten.
Fam. Van Endert - Smet

Getuigenis Beersel

Alles is binnen de termijnen gebouwd. Je wordt ook niet als een nummertje behandeld. Ik bewonderde de persoonlijke aanpak van de bouwadviseur. Jouw woning is uniek. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen is top.
Fam. Delhez

Getuigenis - Halen

Wij wilden een klein en efficiënt huisje. Onze bouwadviseur heeft ons beloofd tijdig te kunnen verhuizen. De werfleider van Blavier was top. Op 7 maanden tijd was onze woning van A tot Z gebouwd.
Fam. Vandevenne - Severyns