De voordelen van Blavier

Advies, ondersteuning en hulp

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 6000 gerealiseerde sleutel op de deur woningen op maat, staan wij garant voor een hoge mate van expertise voor de bouw van jouw droomwoning.

Heb je vragen over de aankoop van jouw toekomstige bouwgrond, je hypothecair krediet of stedenbouwkundige voorschriften? Onze bouwadviseurs staan steeds ter beschikking om je verder te ondersteunen in jouw toekomstige bouwplannen. Samen zorgen we ervoor dat je de beste keuzes maakt!

De rol van jouw bouwadviseur is belangrijk: hij zorgt ervoor dat je het maximale uit jouw budget haalt.

Nog voordat je jouw grond koopt, kan hij je waardevolle tips geven en al een gepersonaliseerde offerte opstellen, zo kan je bekijken of jouw droomwoning samen met jouw bouwgrond binnen het vooraf bepaalde budget passen. Daarnaast kan jouw bouwadviseur je ook adviseren bij de keuze van een geschikte architect. Tot slot geeft Blavier jou steeds een transparante offerte. Dankzij een op maat gemaakte offerte zie je een gedetailleerde prijs per onderdeel van jouw bouwproject. Op deze manier kan je weloverwogen keuzes maken.

Bij ons is jouw administratief dossier in goede handen

Het indienen van de bouwvergunning, informatie over stedenbouwkundige voorschriften, hypothecaire lening, aanvraag van een bodemstudie … Er komt heel wat kijken bij de bouw van jouw droomwoning. Gelukkig kan je op Blavier rekenen om dat alles in goede banen te leiden. Wij vertellen je wat je moet doen, en wanneer je dat moet doen. Maar we vertellen het niet alleen, we ondersteunen je ook in het hele proces.

één enkel contactpersoon gedurende je bouwwerken

Eens de werken van start zijn gegaan, kan je steeds op jouw projectleider rekenen. Heb je een vraag of opmerking? Dankzij het nauw contact met de arbeiders, zorgt de werfleider voor een vlotte gang van zaken op jouw werf.

Deze vlotte samenwerking zal je zowel tijd als stress en problemen besparen.

Respect voor jouw ideeën,
wensen en dromen

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en op maat wordt gebouwd.

Onze bouwadviseurs begeleiden je in de realisatie van je bouwproject en houden daarbij rekening met jouw wensen. Ze geven individueel advies en bepalen samen met jou de stijl, de inrichting en de gebruikte materialen in overeenstemming met jouw wensen.

Optimaliseer je budget dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens de bouw van een sleutel op de deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

Elke post wordt opgenomen in een gedetailleerde offerte, zodat je de kosten van je bouwproject in alle transparantie kunt opvolgen.