Welke garanties biedt een sleutel-op-de-deurwoning?

29 July 2018 -

Garanties bij een sleutel-op-de-deur-woning

Heb je besloten je droomhuis te laten bouwen? Proficiat! Dit wordt een van de spannendste hoofdstukken uit je leven. Een nieuw avontuur, maar ook een sprong in het onbekende. We geven je graag wat raad om onaangename verrassingen te vermijden. Kies voor een bouwpartner met ervaring en vakkennis. We hebben goed nieuws voor je: Woningen Blavier biedt je de perfecte garanties en kan je prima ondersteunen voor, tijdens en na de uitvoering van je plannen. Lees snel verder voor meer informatie.

De wet Breyne is er voor jou

Op 9 juli 1971 werd de wet Breyne gestemd. Die zorgt voor de bescherming van de bouwheer gedurende de bouw van zijn of haar woning. Met die wet wordt het voorschot beperkt tot 5% van de totale waarde van het project, blijft de aannemer tien jaar aansprakelijk en kan je in schijven betalen, in functie van de voortgang van de werken. Deze wettelijke bepaling zorgt voor rust en transparantie om in alle vertrouwen te bouwen. Bovendien kost het tijd om ervoor te zorgen dat een woning volledig aan alle eisen voldoet. Veel tijd. Daarom voorziet de wet Breyne een periode van één jaar tussen de voorlopige oplevering en de definitieve oplevering van een gebouw.

Je budget in evenwicht

Een ideale woning? Die beantwoordt helemaal aan jouw wensen, maar ook aan jouw budget. Wij kunnen je plannen helemaal afstemmen op jouw verwachtingen en stelt een totaalprijs op, nog voor de eerste steen van je woning is gelegd. Dankzij ons uitgebreid lastenboek en onze gedetailleerde offerte weet je precies welke materialen er gebruikt zullen worden en wat dat gaat kosten. Het resultaat: je krijgt een kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deurwoning, je budget wordt gerespecteerd en het bouwproject wordt vlot uitgevoerd.

Een unieke partner voor jouw plannen

De juiste aannemer vinden voor elke stap van het bouwproces, offertes uitpluizen en eindeloze afspraken met bouwprofessionals,… Het kan je allemaal behoorlijke kopzorgen opleveren. Woningen Blavier voert jouw project van A tot Z uit, zodat je sleutel-op-de-deurwoning zonder problemen gebouwd wordt. We bouwen niet enkel je huis, maar zorgen ook voor een studie en een ontwerp van je project, in samenwerking met een onafhankelijke architect en ons intern studiebureau. Er is ook één aanspreekpunt, verantwoordelijk voor het hele bouwproject. Dat maakt alles heel wat makkelijker.

We helpen je graag, ook na de werken

Woningen Blavier is de perfecte partner voor je bouwplannen. Maar … Wist je dat we er ook na de werken voor je zijn? Onze dienst na verkoop kan antwoorden op al je vragen en zorgt samen met onze technische dienst voor professionele oplossingen voor problemen die je zou kunnen ondervinden. Met deze persoonlijke dienst willen we ervoor zorgen dat je zeker tevreden bent. Blije klanten zijn tenslotte ons beste visitekaartje.

Een degelijke onderneming

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen meer dan 5000 afgewerkte bouwprojecten in België voorleggen. Dankzij ons mooie parcours hebben we al heel wat vakkennis opgedaan rond woningbouw en specifiek sleutel-op-de-deurwoningen. We zijn dan ook trots dat we lid zijn van het Charter der Woningbouwers. Dat is een kwaliteitslabel dat de betrouwbaarheid van ons sleutel-op-de-deur bedrijf bevestigt, dankzij de vele positieve verhalen van onze klanten.

Wil je graag meer weten over de garanties die Woningen Blavier je kan bieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen