Onze sterke punten

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • 100% op maat bouwen
  • Een transparante en vaste prijs tijdens uw bouw
  • Ondersteuning van A tot Z
exemple maison clé sur porte

Op maat
bouwen

Onze vastgoed
te koop

Blavier, de bouwpartner voor
jouw woning op maat

Ben je van plan te bouwen? Bij Blavier ben je aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij als sleutel op de deur onderneming actief over heel België . Wij staan ​​voor superieure kwaliteit, betaalbare prijzen, transparantie & een uitstekende klantenservice.

Wij bouwen jouw sleutel op de deur steeds 100% op maat, volledig aangepast naar jouw budget en wensen. Of het nu een rijwoning, een halfopen bebouwing of een open bebouwing, alles is mogelijk!

Zowel voor rijhuizen, halfopen bebouwing, open bebouwing als villa’s kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en begeleiden van A tot Z de realisatie van jouw droomhuis. Heb je nog geen idee hoe jouw toekomstige woning eruit moet zien? Bekijk dan onze inspiratiewoningen en ontdek modellen in zowat elke bouwstijl, van klassiek en landelijk tot strak en eigentijds.

Heb je vragen over de aankoop van een bouwgrond, een hypothecaire lening of de wettelijke verplichtingen? Onze bouwexperts staan je graag bij met professioneel advies. Met Blavier verloopt jouw bouwproject vlot en hoef je je nergens zorgen over te maken.

Geniet van onze jarenlange expertise

De sleutel op de deur onderneming Blavier bestaat al meer dan 30 jaar en heeft meer dan 6000 woningen opgeleverd. Ons team van bouwadviseurs ondersteunt je bij de ontwikkeling van een volledig op maat gebouwd bouwproject. Of je nu vertrekt van een inspiratiemodel of een blanco blad, Blavier bouwt jouw toekomstige woning volledig op maat. Aarzel niet en vraag hier jouw gratis catalogus aan.

Sterke garanties

Blavier wordt als één van de beste sleutel op de deur ondernemingen in België beschouwd. De expertise van ons team, gecombineerd met wettelijke garanties zoals de wet Breyne en ons lidmaatschap aan het Charter der Woningbouwers, zijn enkele van de elementen die u garanties bieden dat jouw bouwproject in goede handen is.

Laat je inspireren voor jouw bouwproject

Bij Blavier bouwen wij geen zogenaamde prefab woningen. Wij bouwen enkel volledig op maat gemaakte woningen, zodat jij als klant, de volledige vrijheid hebt over jouw toekomstige droomwoning. Dit weerhoudt er ons niet van om jou onze inspiratiemodellen te tonen waarmee je ideeën kan opdoen voor jouw project. Elk inspiratiemodel is volledig aanpasbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om één van onze 9 kijkwoningen te bezoeken, verspreid over het ganse land. Tot slot organiseren wij regelmatig opendeurdagen in recent gebouwde realisaties. Kom dus zeker een kijkje nemen!