Videos van onze realisaties

Blavier is een sleutel op de deur bouwonderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw van woningen op maat van onze klanten. Het bedrijf werd in 2007 overgenomen en wordt erkend als één van de belangrijkste spelers in de bouwsector. Bekijk hieronder enkele van onze realisaties.

Realisatie in Somme-Leuze

Ontdek deze realisatie in klassieke stijl, de moderne keuken afgewerkt in een mooie matzwarte kleur en een zolder die een naaialetier herbergt!
Realisatie in Somme-Leuze - Blavier

Realisatie in Braine l'Alleud

Geïnspireerd door een model uit onze catalogus, heeft deze klant het model nog volledig naar wensen en behoeften aangepast.
Realisatie in Braine l'Alleud - Blavier

Realisatie in Andenne

Dankzij de grote raampartijen en mooie grote ruimtes, heeft deze woning goed verlichte binnenruimtes op het gelijkvlores. Ontdek deze Blavier realisatie!
Realisatie in Andenne - Blavier

Realisatie in Ciply

Deze halfopen klassieke woning speelt gretig in op de grijze en witte kleur. Dankzij deze kleurcombinatie, krijg je een extra gevoel van ruimte en licht.
Realisatie in Ciply - Blavier

Realisatie in Overmere

Deze mooie halfopen bebouwing met prachtig interieurbiedt naast de prachtige afwerking eveneens een goed doordachte indeling zodat het ruimtegevoel maximaal is. Mooie extra: deze woning beschikt over een een zwambad en een mooie poolhouse.
Realisatie in Overmere - Blavier

Realisatie in Waret l'Evêque

Ontdek deze klassieke realisatie en laat je inspireren door de grote binnenruimtes en de kwaliteit van de afwerking die deze woning biedt. Het eerste verdiep beschikt over een ouderlijke suite met eigen salon.
Realisatie in Waret l'Evêque - Blavier

Realisatie in Tubize

Deze bel-etage in Tubize verenigt alle elementen van een klassieke, gastvrije en warme woning. Ontdek meer in deze video
Realisatie in Tubize - Blavier

Realisatie in Terhulpen

Verleid door onze kijkwoning in Thorembais-St-Trond (Waals-Brabant), besloot dit echtpaar deze woning na te bootsen en waar nodig elementen aan te passen die beter bij hun levensstijl passen.
Realisatie in Terhulpen - Blavier

Realisatie in Sint-Truiden

Deze moderne woning met plat dak heeft een oppervlakte van 185m². Het zwarte buitenschrijnwerk in combinatie met de lichte gevelsteen, geven de woning een strakke look.
Realisatie in Sint-Truiden - Blavier

Realisatie in Beyne-Heysay

Deze klassieke woning in Beyne-Heusay beschikt met oa. 3 slaapkamers, een badkamer en een bureau over 220m² aan bewoonbare oppervlakte.
Realisatie in Beyne-Heysay - Blavier

Realisatie in Schilde

Deze mooie halfopen bebouwing met moderne look biedt prachtige ruimtes en zwart-wit contrasten die de kwaliteit van de gebruikte materialen benadrukt
Realisatie in Schilde - Blavier

Realisatie in Montzen

Deze open bebouwing heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 200m². De gelijkvloers bestaat uit lichtrijke ruimtes waar de woonkamer en keuken één mooi geheel vormen.
Realisatie in Montzen - Blavier

Realisatie in Hoeilaart

Ontdek deze moderne woning met een bewoonbare oppervlakte van 270m². De buitengevel bestaat uit een genuanceerde baksteen gecombineerd met donker buitenschrijnwerk. Op deze manier wordt het strakke aspect van de woning benadrukt.
Realisatie in Hoeilaart - Blavier

Realisatie in Remicourt

Laat je verleiden door de grote open ruimtes in deze woning met een totale oppervlakte van +400m². Ontdek de 5 slaapkamers, de grote badkamers alsook de inrichtbare zolder.
Realisatie in Remicourt - Blavier

Realisatie in Haaltert

Ontdek het concept van een bel-etage woning. Dankzij de grote raampartij op het eerste verdiep, heeft deze woning een lichtrijke woonkamer en keuken.
Realisatie in Haaltert - Blavier

Realisatie in Halen

Deze moderne woning met een totale oppervlakte van 150m² biedt een prachtige open ruimte met veel lichtinval waardoor de gelijkvloers optimaal benut wordt.
Realisatie in Halen - Blavier

Realisatie in Zinnik

Ontdek deze villa met een totale oppervlakte van 470m². Naast een privé gedeelte, beschikt deze woning eveneens over ene professionele werkruimte en onderscheidt zich met een moderne en lichtrijke inrichting.
Realisatie in Zinnik - Blavier

Realisatie in Terhulpen

Deze villa heeft een totale oppervlakte van 650m². Naast de privé ruimte, beschikt deze woning ook over een professioneel gedeelte van 30m² evenals een fitness- en speleruimte.
Realisatie in Terhulpen - Blavier

Realisatie in Waarschoot

Ontdek deze strakke & moderne realisatie van Blavier. Deze strakke vormgeving vertaalt zich ook in een modern interieur met zwevende trap en een badkamer waarbij het bad centraal staat.
Realisatie in Waarschoot - Blavier

Realisatie in Beersel

Ontdek deze halfopen bebouwing, speciaal ontworpen voor een vader en zijn zoon. Speciale touch: de zolder is als sportruimte ingericht.
Realisatie in Beersel - Blavier

Realisatie in Waasmunster

Deze familie met twee kinderen heeft voor hun moderne woning voor Blavier gekozen. Kleine bijzonderheid: de zolder is als speelkamer ingericht!
Realisatie in Waasmunster - Blavier

Realisatie in Haacht

Ontdek deze moderne woning waarvan de crepi gevel gecombineerd wordt met een voegloze baksteen. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer en douche.
Realisatie in Haacht - Blavier