Videos van onze realisaties

Blavier is een sleutel op de deur bouwonderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw van woningen op maat van onze klanten. Het bedrijf werd in 2007 overgenomen en wordt erkend als één van de belangrijkste spelers in de bouwsector. Bekijk hieronder enkele van onze realisaties.

Realisatie in Sint-Truiden

Deze moderne open bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 185m². Het zwarte buitenschrijnwerk in combinatie met de lichte baksteen geven de woning een strakke look.

Realisatie in Overijse

Ontdek deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 360 m². Het gelijkvloers bestaat uit een ruime living, een bureau en een open keuken met een prachtig uitzicht op de tuin.

Realisatie in Tervuren

Ontdek deze halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 254 m². Het gelijkvloers bestaat uit een ruime living en een ruime keuken met een prachtig uitzicht op de tuin.

Realisatie in Hasselt

Betreed deze adembenemende nieuwe Blavier kijkwoning en laat je verrassen door de strakke lijnen, de minimalistische esthetiek en de ruimtelijke indeling.

Realisatie in Oosterzele

Ontdek deze moderne open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 180 m².

Realisatie in Rotselaar

Deze woning gelegen in Rotselaar, brengt de belangrijkste elementen van een klassieke en warme woning samen. Ontdek meer in deze video.

Realisatie in Herne

Mooie open bebouwing in crépi in Herne. Deze woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 250m². Keuken, leefruimte en bureau vormen één mooi geheel. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Realisatie in Liedekerke

Ontdek dit modern architecturaal pareltje in het Vlaams-Brabantse Liedekerke. Dankzij de extreem grote glaspartijen, genieten de eigenaars van een ruim verlichte woning.

Realisatie in OLV-Waver

Ontdek deze imposante klassieke woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Dankzij de grote mooi open ruimte in combinatie met een verhoogd plafond, heerst er in de leefruimte extra ruimtegevoel.

Realisatie in Malderen

Deze moderne halfopen bel-etage woning met een bewoonbare oppervlakte van 210m² heeft goed bedachte ruimtes zodat elke vierkante meter van de woning zo optimaal mogelijk gebruikt wordt.

Realisatie in Hannuit

Deze open bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 190m². Het gelijkvloers bestaat uit een grote leefruimte van 50m² waarin de living, de eetkamer en keuken één geheel vormen.

Realisatie in Cortil Noirmont

Deze vrijstaande woning heeft een gelijkvloers waarbij de woon- & eetkamer alsook de keuken één mooi geheel vormen. Het eerste verdiep heeft 3 ruime slaapkamers, een badkamer & een dressing.
Maison clé sur porte à Cortil Noirmont - Maisons Blavier entreprise de construction en Belgique

Realisatie in Waver

Deze woning bestaat uit een woonkamer waarin het salon, de eetkamer en de keuken zijn geïntegreerd. Het verdiep bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan een master bedroom met badkamer.
https://www.blavier.be/wp-content/uploads/2021/08/Blavier_Wavre-2.jpg

Realisatie in Kalmthout

Ontdek deze compacte halfopen bebouwing waarbij de donkere baksteen voor een strakkere look zorgt. Dankzij een doordachte inrichting krijg je een mooi ruimte-gevoel.

Realisatie in Jemeppe-sur-Sambre

Ontdek deze moderne open bebouwing in crepi. De zwarte aluminium zorgt voor een mooi contrast & strakke look. Ontdek de mooie wijnkelder in deze woning

Realisatie in Somme-Leuze

Ontdek deze realisatie in klassieke stijl, de moderne keuken afgewerkt in een mooie matzwarte kleur en een zolder die een naaialetier herbergt!

Realisatie in Braine l'Alleud

Geïnspireerd door een model uit onze catalogus, heeft deze klant het model nog volledig naar wensen en behoeften aangepast.

Realisatie in Andenne

Dankzij de grote raampartijen en mooie grote ruimtes, heeft deze woning goed verlichte binnenruimtes op het gelijkvlores. Ontdek deze Blavier realisatie!

Realisatie in Ciply

Deze halfopen klassieke woning speelt gretig in op de grijze en witte kleur. Dankzij deze kleurcombinatie, krijg je een extra gevoel van ruimte en licht.

Realisatie in Overmere

Deze mooie halfopen bebouwing met prachtig interieurbiedt naast de prachtige afwerking eveneens een goed doordachte indeling zodat het ruimtegevoel maximaal is. Mooie extra: deze woning beschikt over een een zwambad en een mooie poolhouse.

Realisatie in Waret l'Evêque

Ontdek deze klassieke realisatie en laat je inspireren door de grote binnenruimtes en de kwaliteit van de afwerking die deze woning biedt. Het eerste verdiep beschikt over een ouderlijke suite met eigen salon.

Realisatie in Tubize

Deze bel-etage in Tubize verenigt alle elementen van een klassieke, gastvrije en warme woning. Ontdek meer in deze video

Realisatie in Terhulpen

Verleid door onze kijkwoning in Thorembais-St-Trond (Waals-Brabant), besloot dit echtpaar deze woning na te bootsen en waar nodig elementen aan te passen die beter bij hun levensstijl passen.

Realisatie in Sint-Truiden

Deze moderne woning met plat dak heeft een oppervlakte van 185m². Het zwarte buitenschrijnwerk in combinatie met de lichte gevelsteen, geven de woning een strakke look.

Realisatie in Beyne-Heysay

Deze klassieke woning in Beyne-Heusay beschikt met oa. 3 slaapkamers, een badkamer en een bureau over 220m² aan bewoonbare oppervlakte.

Realisatie in Schilde

Deze mooie halfopen bebouwing met moderne look biedt prachtige ruimtes en zwart-wit contrasten die de kwaliteit van de gebruikte materialen benadrukt

Realisatie in Montzen

Deze open bebouwing heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 200m². De gelijkvloers bestaat uit lichtrijke ruimtes waar de woonkamer en keuken één mooi geheel vormen.

Realisatie in Hoeilaart

Ontdek deze moderne woning met een bewoonbare oppervlakte van 270m². De buitengevel bestaat uit een genuanceerde baksteen gecombineerd met donker buitenschrijnwerk. Op deze manier wordt het strakke aspect van de woning benadrukt.

Realisatie in Remicourt

Laat je verleiden door de grote open ruimtes in deze woning met een totale oppervlakte van +400m². Ontdek de 5 slaapkamers, de grote badkamers alsook de inrichtbare zolder.

Realisatie in Haaltert

Ontdek het concept van een bel-etage woning. Dankzij de grote raampartij op het eerste verdiep, heeft deze woning een lichtrijke woonkamer en keuken.

Realisatie in Halen

Deze moderne woning met een totale oppervlakte van 150m² biedt een prachtige open ruimte met veel lichtinval waardoor de gelijkvloers optimaal benut wordt.

Realisatie in Zinnik

Ontdek deze villa met een totale oppervlakte van 470m². Naast een privé gedeelte, beschikt deze woning eveneens over ene professionele werkruimte en onderscheidt zich met een moderne en lichtrijke inrichting.

Realisatie in Terhulpen

Deze villa heeft een totale oppervlakte van 650m². Naast de privé ruimte, beschikt deze woning ook over een professioneel gedeelte van 30m² evenals een fitness- en speleruimte.

Realisatie in Waarschoot

Ontdek deze strakke & moderne realisatie van Blavier. Deze strakke vormgeving vertaalt zich ook in een modern interieur met zwevende trap en een badkamer waarbij het bad centraal staat.

Realisatie in Beersel

Ontdek deze halfopen bebouwing, speciaal ontworpen voor een vader en zijn zoon. Speciale touch: de zolder is als sportruimte ingericht.

Realisatie in Waasmunster

Deze familie met twee kinderen heeft voor hun moderne woning voor Blavier gekozen. Kleine bijzonderheid: de zolder is als speelkamer ingericht!

Realisatie in Haacht

Ontdek deze moderne woning waarvan de crepi gevel gecombineerd wordt met een voegloze baksteen. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer en douche.