Blavier, het bouwen van jouw woning op maat.

Blavier, het bouwen van jouw woning op maat.
29 March 2021 -

Blavier, het bouwen van jouw woning op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwmarkt, is Blavier uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de residentiele woningbouw in zowel Vlaanderen als Wallonië. Bouwen met Blavier, is bouwen met respect voor de behoeften en wensen van onze klanten en dit binnen een vooraf afgesproken budget.

De voordelen van een Sleutel-op-de-deuronderneming

Kiezen voor Blavier betekent kiezen voor gemoedsrust bij het bouwen van jouw huis. U heeft gedurende het bouwproces één aanspreekpunt die de hele bouw van jouw woning van begin tot eind voor zijn/haar rekening neemt.

Naast de enorme tijdsbesparing die dit oplevert, biedt het eveneens een onbetaalbare gemoedsrust. Je verliest geen kostbare tijd door beroep te doen op verschillende aannemers of door zelf een kalender te beheren

Er is ook een echt pluspunt voor jouw budget. Jouw budget wordt immers strikt vastgesteld en gecontroleerd. Jouw bouwadviseur zal je van meet af aan een zeer gedetailleerde offerte bezorgen. Dankzij deze transparante aanpak weet je heel duidelijk wat de kost is van de verschillende fases voor jouw bouwproject

Sleutel-op-de-deur betekent niet wil zeggen dat jij een woning uit onze catalogus kiest, waarna wij deze voor jou bouwen. Bouwen met Blavier staat synoniem voor een volledig gepersonaliseerde woning, gebouwd in traditioneel metselwerk en waarvan het voordeel is dat je slechts één aanspreekpunt hebt die de verschillende fases van het begin tot het einde van jouw project beheert.

De inspiratiemodellen die je op onze website of gratis catalogus vindt, zijn bedoeld om je te helpen bij het ontwerpen van jouw toekomstig bouwproject. Ze geven jou een eerste idee over het budget dat hiermee gepaard gaat. Jij beslist over de stijl van jouw woning: Appartement of villa, modern of klassiek, minimalistisch of rustiek, halfopen of open bebouwing,… Jij bent baas over jouw ontwerp!

Een persoonlijke begeleiding

Onze bouwadviseurs bieden jou een persoonlijke service aan door je bij te staan in het tot stand brengen van jouw bouwplannen voor jouw nieuwbouwproject. Zij zullen een grote hulp zijn in de zoektocht naar een ideaal stuk bouwgrond, bij het opstellen van jouw plannen. Daarnaast kunnen zij jou ook waardevol advies geven over de aanvraag van jouw bouwvergunning of helpen met vragen over hypothecaire leningen. Heb je nog geen eigen bouwgrond? Ontdek ons aanbod hier.

Zodra jouw bouwvergunning is ingediend en verleend, zal jouw bouwadviseur de fakkel doorgeven aan jouw werfleider, jouw enige contactpersoon gedurende het bouwproces, die verantwoordelijk zal zijn voor de opvolging van elk aspect gedurende de bouw van jouw droomwoning.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 6.000 realisaties, zorgen wij ervoor dat klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft bij de realisatie van jouw droomproject.

Dit is één van de redenen waarom Blavier een onafhankelijk persoon, onze Client Satisfaction Adviser, vraagt om het verloop van de belangrijkste fases van jouw project te evalueren.

Als er iets onverwacht zou plaatsvinden, neemt deze onafhankelijk persoon contact op met de Technisch Directeur om het probleem op te lossen. Als klant ben je dus zeker van een extra, onafhankelijke, controle van de bouwwerken.

Strikte naleving van het lastenboek en een prijs zonder verrassingen

Vertrouwen moet worden verdiend, daarom respecteren wij de afgesproken prijzen strikt. Elke offerte is gedetailleerd en vermeldt de exacte kosten van de werken en de gebruikte materialen.

De prijs/kwaliteitverhouding van onze woningen wordt beschouwd als één van de beste op de markt. Zo kan je profiteren van kwaliteitsmaterialen voor de bouw van jouw huis zonder compromissen te hoeven sluiten op bepaalde essentiële punten.

Heb je een bouwproject en wens je een afspraak?

Vraag nu jouw gratis catalogus aan en maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. Hij/zij beantwoordt graag al jouw vragen en bezorgt je een persoonlijke & vrijblijvende offerte!

 

Delen