Blavier op de beurs van Libramont 2016

7 July 2016 -

Een terrein van 30 hectare, 80.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 800 standhouders, 5.000 merken en 220.000 bezoekers … De beurs van Libramont kan indrukwekkende cijfers voorleggen. Net zoals vorig jaar zal Blavier ook in 2016 van de partij zijn als exposant. Wees alvast welkom op onze stand!

De beurs van Libramont, editie 2016

Ook dit jaar vindt dit groot openluchtevenement plaats in de zomer en wel van vrijdag 22 tot maandag 25 juli. Heb je kinderen? Die zullen maar wat blij zijn met de meer dan 3.500 dieren die op de expo te zien zullen zijn. Niets roept namelijk meer dat typische plattelandsgevoel op dan koeien, kalfjes en varkens …

Ook voor de volwassenen is er heel wat moois. De beurs snijdt boeiende thema’s aan zoals veeteelt, bosbouw en landbouw, maar ook wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en cultuur.

De stand van Blavier

Heeft het platteland je altijd al aangesproken? Of heb je er ooit gewoond en wil je ernaar terugkeren? Blavier staat klaar om samen met jou de sleutel-op-deur-woning van je dromen te ontwerpen! Kom ons bezoeken op stand H4-096. Onze specialisten antwoorden met plezier op al je vragen. We staan garant voor comfortabele, elegante en duurzame woningen. Weet trouwens dat een huis op het platteland helemaal niet betekent dat je voor een ‘rustieke’ stijl moet kiezen. Ook heel eigentijdse huizen zijn er volledig op hun plaats!

Praktische informatie

  • Dit jaar vindt de beurs plaats op het terrein van Libramont Exhibition & Congress, Rue des Aubépines 50, 6800 Libramont.
  • Het terrein is bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer, via het station van Libramont.
  • De beurs is van vrijdag 22 tot maandag 25 juli 2016 elke dag open van 9u tot 18.30u.
  • Een nieuwigheid dit jaar is het familieparcours met verschillende evenementen zoals wedstrijden en défilés met paarden en andere dieren. Ook de ‘streelruimte’ is nieuw. Het volledige programma vind je op de site van de beurs.

Delen