Een balkon aan je woning? Het overwegen waard!

Ben je je bouwplannen aan het uittekenen? Hou je dan zeker niet in om een balkon aan je ontwerp toe te voegen. De voordelen? Het is een stijlvolle blikvanger, je kunt er een gezellig groen hoekje van maken én het is als het ware een verlenging van je leefruimte.

Bouwplannen uittekenen: vergeet het balkon niet

Voor elke nieuwbouwwoning moet je advies inwinnen bij de gemeente om te laten verifiëren of je plannen wel aansluiten bij wat toegelaten is. Neem al bij de eerste afspraak met je bouwspecialist de stedenbouwkundige voorschriften mee.

Een groen hoekje

Als je dat wil, kun je van een balkon makkelijk je eigen groene hoekje op maat maken. Het enige wat je moet doen, is er enkele bloempotten zetten. Kies bij voorkeur voor middelgrote planten, zodat je de ruimte niet overlaadt. Elke morgen kun je dan genieten van je ‘tuin’, zeker als je een zuidgeoriënteerd terras hebt en opstaat bij het krieken van de zon.

Je dromen worden werkelijkheid

Droom je van een balkon dat toegankelijk is vanuit je slaapkamer en dat uitzicht biedt op het weelderige groen om je heen? Neem het dan op in je plannen, kies de gepaste materialen en zorg voor een perfecte plaatsing van de ramen. Ook als je kiest voor een sleutel-op-de-deurwoning, is een balkon mogelijk. Jij neemt het op in je bouwplannen en wij doen de rest.

Een geslaagd balkon? Laat het over aan een expert!

Een balkon bouw je niet op één dag. Aarzel dus niet om contact op te nemen met een expert om je te laten adviseren. De medewerkers van Blavier antwoorden met plezier op al je vragen.

Delen