Een sleutel-op-de-deurvilla binnen ieders bereik?

26 January 2020 -

Particulieren denken vaak dat een sleutel-op-de-deurwoning niet voor hen is weggelegd op het gebied van kostprijs, bouwgrond, tijd… Blavier maakt komaf met die misvatting: een sleutel-op-de-deurwoning is perfect mogelijk voor de meeste huishoudens… en biedt je bovendien een totale gemoedsrust.

De kostprijs

Het eerste aspect dat kandidaat-bouwers bezighoudt, is de kostprijs van hun nieuwe sleutel-op-de-deurwoning. Ze vrezen soms dat een dergelijk project niet binnen hun budget past. De woningen van Blavier zijn echter aangepast aan de middelen van elke klant. Dat merk je direct wanneer je een afspraak maakt met een van onze commerciële medewerkers of wanneer je onze website raadpleegt.

Personaliseren

Ook op het gebied van personalisering stellen kandidaat-bouwers zich heel wat vragen. “Krijg ik wel een woning die bij me past als ik sleutel-op-de-deur bouw?” Dat krijgen we regelmatig te horen. Bij Blavier wordt deze twijfel onmiddellijk weggenomen: onze woningen worden namelijk volledig op maat gebouwd want de architect is onafhankelijk. Zo loop je nooit het risico dat je in hetzelfde huis woont als je buurman: Blavier bouwt samen met jou een unieke woning die perfect bij je persoonlijkheid past.

Het gebrek aan beschikbare gronden is nog een aspect waar kandidaat-bouwers zich vaak zorgen over maken. Maar ook daarvoor biedt Blavier oplossingen met gesloten en halfopen sleutel-op-deurvilla’s in diverse regio’s en in verschillende stijlen. Ontdek onze projectontwikkeling! In de meeste gevallen is ook de afwerking personaliseerbaar. Meer informatie:

Natuurlijk bouwt Blavier ook op je eigen bouwgrond. Heb je geen grond gevonden? Dan bieden wij diverse gronden in verschillende regio’s en voor alle budgetten:

Zo nemen we alle twijfels van kandidaat-bouwers weg en helpen we ze om hun droom te realiseren! Wens je meer informatie voor de bouw van jouw toekomstig bouwproject? Vraag hier jouw gratis catalogus aan!

Delen