Een volledig gepersonaliseerde woning op maat

Een volledig gepersonaliseerde woning op maat
27 October 2019 -

Cataloguswoningen met identieke volumes en looks hebben afgedaan. Moderne kandidaat-bouwers willen een huis dat op hen lijkt, Oppervlaktes die ze ruimte per ruimte zelf hebben gekozen, hoogtechnologische afwerkingen die aan al hun eisen voldoen,

Maar ook een architectuur op maat van hun specifieke behoeften, of het nu gaat om een persoon alleen, een koppel of een kroostrijk gezin. Klassieke architectuur, hedendaagse stijl of fermette? Alles is mogelijk opdat het gebouw zijn bewoners perfect weerspiegelt. De toekomstige eigenaar wil meester zijn van zijn project en wil tegelijk voortbouwen op het advies van professionals die de technische en administratieve aspecten van de werken voor hun rekening nemen.

Blavier bouwt woningen die van A tot Z gepersonaliseerd zijn, zowel qua architectuur, als op het gebied van afwerkingen en circulatie. De catalogus die aan klanten wordt voorgelegd, fungeert louter als inspiratiebron om mensen meer ideeën te geven. Hij is enkel bedoeld als een basis om na te denken over hun toekomstige bouwproject.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak of breng ons een bezoek tijdens een van onze volgende opendeurdagen. Onze adviseurs begeleiden u graag in de uitwerking van uw toekomstige project.

Delen