Getuigenis – “Ik kreeg een gedetailleerde meetstaat”

30 November 2019 -

Ik ontdekte Blavier toen ik op zoek was naar een sleutel-op-de-deur-onderneming voor de bouw van een kinesitherapiepraktijk en een huis. Ze organiseerden een bezoek aan een pas afgewerkte werf in de buurt van mijn woonplaats.

De uitvoering leek perfect in orde en de stijl sloot aan bij wat ik in gedachten had. Ik had de plannen van mijn project bij me, met het idee dat alle informatie van een professional meegenomen was. De heer Mariani was mijn tweede gesprekspartner (na de hostess die folders uitdeelde en de aanwezigen om de beurt naar een consulent begeleidde). Ik stelde het sterk op prijs dat ik meteen kon praten met iemand die vertrouwd was met het beheer van een werf, en niet met een verkoper die eender wat vertelt zolang je maar bij hem tekent.

Ik kreeg een duidelijke uitleg over het verloop van de werken bij Blavier, professioneel advies en enkele verkoopargumenten.

De heer Mariani was onmiddellijk bereid mijn plannen te bekijken en zijn mening over het project te geven. Na deze eerste ontmoeting waren heel wat aspecten me duidelijker geworden en had ik een adres om een offerte te laten opstellen.

In de loop van onze volgende ontmoetingen kreeg ik een gedetailleerde meetstaat. Wat me het meest sterkte in mijn idee om met Blavier te werken, was het feit de heer Mariani en zijn opmeter zich in het bouwproject engageerden nog voor ze mijn handtekening hadden. Tijdens verschillende vergaderingen werden verbeteringen voorgesteld en problemen voorkomen. Ik was ook aangenaam verrast door het snelle antwoord van Blavier op de verschillende vragen die opdoken bij het finaliseren van het project.

J-S Detrez

Om privacyredenen hebben de getoonde foto’s geen link met onze echte klanten.

Delen