Getuigenis – Toegankelijk en goede communicatie

Getuigenis – Toegankelijk en goede communicatie

Blavier staat voor toegankelijkheid en goede communicatie

Beste aspirant bouwheer/dame,

Bij deze deel ik graag mijn mening en ervaringen met Blavier en ga ik graag in op de communicatie tijdens de bouwwerken van mijn woning.
Hier in West-Vlaanderen ( Bredene), hebben we gebouwd met de firma Blavier.
Gestart in januari 2017 met grondbemaling en verhuisd begin december 2017.

Na gestart te zijn met het idee om een woning te bouwen is onze keuze gevallen op Blavier waar we reeds verschillende keren in contact mee zijn gekomen ( Batibouw , kijkwoning,…). De bouwadviseur, Guido Vanroose, heeft ons elke keer met raad en daad bijgestaan en heeft een warme indruk bij ons nagelaten. Dit zonder “pushen “.

Om een lang verhaal kort te maken is heel ons bouwavontuur uitermate vlot verlopen, zoals ons verzekerd werd voor de werken van start gingen. Wat bij ons een hele leuke indruk nagelaten heeft is het feit dat Blavier zeer toegankelijk is, waarmee ik bedoel dat er over alles en eender wat gepraat kan worden. De communicatie verliep dan ook uitstekend.

Zowel Guido als onze werfleider Peter-Jan stonden ons bij in het bouwproces van start tot einde. De domste vragen werden op een professionele manier beantwoord en de tijd werd genomen uitleg te verschaffen bij het ganse bouwavontuur.

Een gloednieuwe woning

Ikzelf, mijn partner Wendy en mijn 3 kinderen hebben nu een volwaardige woning met 4 slaapkamers en bureel. Wij voelen ons goed in onze nieuwe woning!
Alles is zeer vlot verlopen in de planning en alle onderaannemers doen hun job met volle overtuiging en met oog voor detail.

Conclusie :  Moest ik nogmaals bouwen zou ik zeker terug in zee gaan met Blavier.

Ook kan ik Blavier aanraden aan toekomstige bouwers.
Bedankt Guido , Peter jan, en nog zoveel meer voor de warme zorgen en het bouwadvies.

Tom , Wendy , Niels , Lara , Lars

Delen