Getuigenis – We konden altijd rekenen op de kennis en beschikbaarheid van Blavier

1 December 2019 -

Toen we gingen bouwen, moesten we plots een massa beslissingen nemen, onder meer over de onderneming waarmee we in zee zouden gaan voor de realisatie van onze thuis. Op basis van suggesties en adviezen uit onze kennissenkring, opzoekingen op het internet en een bezoek aan Batibouw hebben we een bezoek gebracht aan de verkopers van enkele firma’s die ons aanspraken. Blavier zag er meteen al veelbelovend uit, maar het is zonder twijfel de eerste afspraak met onze consulent, de heer Mariani, die de balans heeft doen overhellen. Zijn doordachte raad, zijn welgemeende interesse en zijn professionalisme hebben ons er snel van overtuigd dat we in goede handen waren. Achteraf kunnen we alleen maar blij zijn dat we die keuze hebben gemaakt. Ons project kon vlot verlopen dankzij het advies van hem en onze architect, en de gedetailleerde, transparante offertes die snel werden geleverd.

Bouwen met Blavier was een van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Rondom ons hoorden we vaak dat bouwen een beproeving was, maar wij ervaren het veeleer als een avontuur. Bij alle beslommeringen, zorgen en aanpassingen wisten we dat we altijd konden rekenen op de knowhow en de beschikbaarheid van de heer Mariani en zijn medewerkers. Door de hartelijke aanpak en de prettige contacten was al snel duidelijk dat we geen nummer waren – integendeel, we werden efficiënt gesteund in ons project.

We kijken dus vol vertrouwen uit naar de start van de werken. Wat er ook gebeurt, we zijn er zeker van dat onze thuis helemaal in de lijn zal liggen van onze dromen.

 

Uit privacy redenen zijn de getoonde foto’s niet gerelateerd aan onze echte klanten.

Delen