ONZE AANPAK

ONZE AANPAK

Wij garanderen jou de beste prijs-kwaliteitverhoudingvoor het bouwen van jouw woning. Grâce à Maisons Blavier, votre maison sera réalisée dans des matériaux de qualité, économe sur le plan énergétique et la moins chère possible. Dat betekent dat we samen met jou het maximum uit je budget willen halen. Of in het kort: meer huis voor minder geld.

Deze belofte komen we na door de juiste keuze en aankoop van kwaliteitsmaterialen en een goed budgetbeheer enerzijds. En anderzijds doordat we je advies op maat geven om van jouw woning te optimaliseren. Vandaar dat dienstverlening even belangrijk is voor ons, omdat die ons toelaat samen met jou jouw project nóg te verbeteren.

DE JUISTE KWALITEIT

De kwaliteit van jouw woning garanderen we niet enkel door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen, maar ook door de vakmensen die jouw woning realiseren. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners waar we vaak al een jarenlange samenwerking mee hebben. Bovendien volgt jouw projectleider alles nauwgezet op.

Indien je voor Blavier kiest, kies je voor kwaliteit. Op de markt zijn tal van materialen en technieken beschikbaar, van zeer goedkoop tot pure luxe. Woningen Blavier onderzoekt continu het marktaanbod en stelt haar lastenboek op op basis van oplossingen die volgens haar de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. En via diverse opties kan je jouw project aanpassen op maat van jouw wensen!

EEN OPTIMALE ENERGIEPRESTATIE

Een energiezuinige woning is financieel interessant. Via de juiste materialen en technieken zorgen we ervoor dat je energiefactuur tot een minimum beperkt blijft. In eerste instantie zijn de isolatie, luchtdichtheid en ventilatie belangrijk. Deze hebben immers een grote impact vragen een kleine investering. Daarom zijn onze woningen standaard al uitgerust met een performant pakket, dat je makkelijk kan uitbreiden via diverse isolatie oplossingen of door andere technieken toe te voegen aan jouw woning.

RESPECT VOOR JOUW BUDGET

Wij bouwen in functie van jouw budget. En dat doen we op een transparante manier, met een duidelijke prijsofferte. Goede afspraken zijn belangrijk en daarom wordt de prijs ook volledig vastgelegd alvorens we beginnen te bouwen.

Maar daar houdt het voor ons niet op. Met plezier geven we jou ook advies over alle aspecten van het bouwproject. Of het nu de aankoop van een bouwgrond betreft, het afsluiten van een lening of iets anders, we beantwoorden jouw vragen en brengen je in contact met de juiste mensen.

Delen