Blavier, de zekerheid van een prijs zonder verrassingen.

Blavier, de zekerheid van een prijs zonder verrassingen.

Wanneer je je droomhuis wil bouwen, dan is een sterke en betrouwbare partner essentieel voor een vlotte realisatie van het project. Bij Blavier zijn we ervan overtuigd dat een transparante aanpak van bij het begin een van de sleutelfactoren is bij de correcte uitvoering van een bouwproject. En dat begint bij de prijs die het bouwbedrijf voorstelt voor je woning op maat. Blavier, de zekerheid van een prijs zonder verrassingen.

Bij Woning Blavier krijg je geen standaardprijs per vierkante meter. We weten immers dat jouw project uniek is en dat je specifieke wensen hebt. Daarom kan een prijs per vierkante meter nooit overeenstemmen met de reële kostprijs van je woning. Zelfs al lijkt zo’n voorstel soms aanlokkelijk, je zal snel begrijpen hoe belangrijk het is te werken met een bedrijf dat naar je luistert, dat de tijd neemt om je project grondig te analyseren en dat het vervolgens ernstig uitwerkt. Een prijs per vierkante meter houdt geen rekening met al die aspecten.

Ga je in zee met Blavier, dan weet je zeker dat je werkt met professionals die echt naar je luisteren en die je de correcte prijs voor je project voorstellen. Op die manier krijg je niet af te rekenen met een reeks verrassingen tijdens de uitvoering.

We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om de onderneming te kiezen die de laagste prijs aanbiedt. Een lage, aantrekkelijke prijs voorstellen is echter gemakkelijk. Een bouwproject is een complex geheel van werken en kosten. Als een bedrijf niet van bij het begin transparant is over zijn prijzen, dan merk je als klant wellicht niet dat bepaalde posten niet of onvolledig in rekening zijn gebracht. Misschien zie je niet dat er geen druklaag of geen strokenfundering in gewapend beton is voorzien, terwijl dat echt wel nodig is… Staat dat niet in je oorspronkelijke offerte, dan bestaan er jammer genoeg geen mirakels: de supplementen voor deze posten zullen volgen. Dat is niet de aanpak van Blavier!

Wij kiezen er bewust voor om de juiste prijs te geven en niet de laagste. Onze prijs omvat alle posten in verband met je bouwproject en houdt rekening met alle noodzakelijke en gekende werken. Bouw je met Blavier, dan ben je zeker van een correcte aanpak, zonder verborgen elementen die later tot een meerprijs kunnen leiden.

Transparante prijzen voor je bouwproject

Als bewijs van onze transparantie bezorgen we je systematisch een gepersonaliseerde offerte waarin de prijs van je bouw post per post is vermeld.

We houden rekening met alle onderzoeken in verband met je project (grondsondering, ingenieursstudie, EPB-studie) en analyseren je definitieve plannen die zijn goedgekeurd door de gemeente. Op basis daarvan geeft ons studiebureau je de exacte prijs van je woning. Nadien kan je die zelf nog aanpassen door bepaalde aspecten van het project te wijzigen, maar je kent dan wel de impact van de keuzes die je maakt.

De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit. Van bij de eerste afspraak hebben we dat doel voor ogen, en we maken het waar door te werken in volledige openheid en zonder onaangename verrassingen. Als je kiest voor Blavier, kies je voor bouwen zonder verrassingen in de loop van het project.

Meer weten? Neem meteen contact op met je consulent of vraag hier je gratis catalogus aan.

Delen