Getuigenis – Stéphane en Cynthia vertellen ons over hun ervaring met Blavier

Getuigenis – Stéphane en Cynthia vertellen ons over hun ervaring met Blavier
11 december 2018 -

Een bestaande woning is minder duur, dachten we …

Toen we besloten om op zoek te gaan naar een huis, hebben we eerst een paar koopwoningen in de buurt van Malmédy bekeken. Maar we kwamen er al snel achter dat de prijzen toch wel heel hoog lagen. We hebben een tiental woningen bezocht tussen € 200.000 en € 250.000 en er was altijd wel iets wat niet beantwoordde aan onze verwachtingen. Bovendien was er meestal ook een grondige renovatie nodig, wat dan weer extra tijd zou kosten en ons een onaangename verrassing zou kunnen bezorgen. Omdat we dat risico echt niet wilden nemen, zijn we dan toch beginnen nadenken over nieuwbouw.

Te krap budget? Niet voor Blavier!

We vroegen ons dus af of een nieuwbouw mogelijk zou zijn. We gingen eerst langs bij een concurrent, maar daar werden we heel slecht ontvangen. We werden er bijna ‘buitengezet’ met de boodschap dat er geen beginnen aan was met een budget van minder dan € 300.000 …

We besloten een tweede poging te ondernemen en kwamen in contact met Stéphane Magnan van Blavier. Hij liet ons weten dat er nog twee bouwgronden beschikbaar waren in Stavelot en zo is het allemaal begonnen … Hij bezorgde ons een offerte, waaraan we zelf nog een paar wijzigingen hebben gevraagd. Hij stuurde ons een tweede offerte – allemaal binnen de twee weken – en we tekenden het contract.

Stéphane is echt fantastisch! We houden hem nog regelmatig op de hoogte en nodigen hem met plezier uit in onze nieuwe woning.

Snelle uitvoering en een perfecte opvolging door een schitterende werfleider!

Ook de werken begonnen vroeger dan verwacht: nauwelijks twee weken na de ondertekening van de aktes. En alles sloot naadloos op elkaar aan. We vonden het ook positief dat de communicatie met Bastien, onze werfleider, zo vlot verliep: we stuurden hem een mail en kregen nog diezelfde dag een antwoord.

Er waren een paar kleine problemen met een paar aannemers, maar Bastien heeft dat allemaal perfect voor ons geregeld! We hebben hiervoor nooit zelf iets moeten doen. We stuurden hem wel regelmatig foto’s van de werf, en ik denk dat dit zijn werk heeft vergemakkelijkt. Maar we deden dat met veel plezier want we gingen sowieso elke dag een kijkje nemen op onze werf.

Score voor Blavier: 99,99!

Na de bouw van onze woning zijn we voor 99,99% tevreden over Blavier.

In het begin waren een paar mensen uit onze omgeving nogal sceptisch over onze bouwplannen, maar ze veranderden al snel van mening zodra ze de kwaliteit van onze woning met eigen ogen konden zien!

Delen