We hebben zelden zo’n aangenaam persoon ontmoet

We hebben zelden zo’n aangenaam persoon ontmoet
10 December 2020 -

Nadat we verschillende maanden tevergeefs op zoek waren geweest naar een huis, hebben we uiteindelijk de optie onderzocht om zelf te bouwen. Zo konden we een project uitwerken dat perfect aan onze wensen beantwoordde. Aanvankelijk stonden we wat huiverig tegenover het idee, maar een vriend die aan het bouwen was met Blavier stelde ons voor een consulent te ontmoeten om ons project te bespreken.

Bij onze eerste afspraak maakten we kennis met de heer Mariani. Deze bouwadviseur ontving ons hartelijk en won snel ons vertrouwen met zijn professionalisme. Ook de architect, de heer Ouaret, was op de eerste vergadering aanwezig, wat we sterk op prijs stelden. Dankzij hem konden we in alle rust op zoek gaan naar een geschikte bouwgrond voor ons project.

Er volgden nog verschillende afspraken en telkens waren we onder de indruk van de onwaarschijnlijk vriendelijke en sympathieke aanpak van de heer Mariani. We hebben zelden zo’n aangenaam persoon ontmoet: altijd met de glimlach en met oprechte aandacht voor onze bekommernissen. Een onmiskenbare troef is de meetstaat, post per post voorgesteld en volledig transparant. Op die manier konden we makkelijk dingen aanpassen en een evenwicht vinden tussen onze wensen en ons budget.

Naast bovenstaande punten was het doorslaggevende argument bij onze keuze voor Blavier het geduld van de heer Mariani. In tegenstelling tot andere bouwfirma’s die de klant onder druk zetten om snel een contract te ondertekenen, bleef de heer Mariani altijd geduldig. Dat beviel ons zozeer dat we zelf het initiatief hebben genomen om een contract af te sluiten met Blavier enerzijds en de architect anderzijds.

We zijn dus bijzonder tevreden over de eerste fase van de samenwerking met Blavier, via onze bouwadviseur. We hopen dat de bouwfase, die net is begonnen, de kers op de taart wordt van dit mooie avontuur en dat we op onze beurt “ambassadeurs” zullen worden van Blavier.

 

Wens je meer informatie? Of wil je weten wat inbegrepen is in de offertes van Blavier?

Heb je vragen? Onze bouwadviseurs staan voor je klaar, op afspraak, bij jouw of in één van onze kijkwoningen over heel België. Aarzel niet en vraag jouw gratis catalogus aan en ontdek onze inspiratiewoningen alsook ons zeer uitgebreid lastenboek.

Delen