Blavier zet transparantie voorop bij de bouw van jouw sleutel-op-de-deurwoning

Blavier zet transparantie voorop bij de bouw van jouw sleutel-op-de-deurwoning
19 January 2024 -

Je eigen woning bouwen is een mijlpaal in je leven. Vaak gaat het om een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt. Een droom die vorm kreeg in de periode waarin je spaarde om dit project te kunnen financieren. Logisch dus dat je maar beter een beroep doet op een eerlijk en betrouwbaar bouwbedrijf dat niets te verbergen heeft voor zijn klanten. En dat kan helaas niet gezegd worden van alle spelers op de markt. Bij Blavier zetten we transparantie voorop. Wil jij zonder zorgen een sleutel-op-de-deurwoning laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Personaliseerbare en correct geprijsde inspiratiewoningen

Als je tijdens een wandeling let op de huizen die je tegenkomt, dan zul je merken dat elke woning uniek is en gebouwd volgens de smaak van de eigenaar(s). Vergis je niet: dat geldt ook voor sleutel-op-de-deurwoningen! De inspiratiewoningen die je op onze site vindt, kun je namelijk volledig personaliseren en aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. De types woningen die we je voorstellen, dienen vooral ter inspiratie: ze geven een idee van de mogelijke bouwstijl, de gevelbekleding, het buitenschrijnwerk, … Doe dus gerust ideeën op en bouw de woning die aansluit bij jouw behoeften.

Onze inspiratiewoningen bieden je nog een ander voordeel: we geven ze een zeer betrouwbare richtprijs mee. Als je besluit om een woning die je op onze site of in onze catalogus vindt exact na te bouwen, dan garanderen wij je dat de totale kostprijs binnen het vermelde budget blijft. Dat is logisch, zeg je? Nochtans is dat niet de regel bij alle sleutel-op-de-deurbouwbedrijven …

Een duidelijk en gedetailleerd lastenboek

Op onze site vind je ook ons gedetailleerd lastenboek. Daarin staan alle technieken die we gebruiken, de technische eigenschappen van onze materialen en de talloze mogelijkheden die we aanbieden om jouw woning te realiseren. Het resultaat? Je weet precies hoe de bouw van jouw sleutel-op-de-deurwoning zal verlopen en je krijgt een duidelijk overzicht van de elementen die je wel of niet in de architectuur van jouw woning wil integreren.

Blavier legt je keuzes vast in een meetstaat, die de werfleider gebruikt als referentiedocument. Zo heb je de garantie dat het ‘eindproduct’ helemaal overeenkomt met jouw verwachtingen. En dat is natuurlijk cruciaal, gezien het belang dat onze werfleiders aan elk bouwproject hechten.

Geen verrassingen voor je budget

Bij sommige bouwprojecten zijn onvoorziene kosten die plots bovenop je voorziene budget komen helaas geen uitzondering. Hoe dat komt? Omdat er bedrijven zijn die niet alle aspecten van het bouwproces in rekening brengen in de prijzen die ze vermelden. Bij Blavier daarentegen vind je niet alleen inspiratiewoningen met een duidelijk prijskaartje, we maken er ook een erezaak van om het budget te respecteren dat we in onze gedetailleerde offerte hebben vermeld.

Blavier, da’s gegarandeerd zeker zijn

Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring in de sector van de sleutel-op-de-deurwoningen, hebben we een onvergelijkbare knowhow opgebouwd die van Blavier dé ideale partner voor jouw bouwproject maakt. We hebben het Charter der Woningbouwers onderschreven en zijn een erkende bouwonderneming, wat bewijst dat we zowel op technisch, economisch als financieel vlak een betrouwbaar bedrijf zijn. Uiteraard respecteren we ook de bepalingen van de wet-Breyne. Zo ben je zeker dat je als bouwheer de nodige bescherming geniet tijdens de bouw van je woning. Daarnaast zijn er nog andere garanties waarop je kunt rekenen als je in zee gaat met Blavier. Denk maar aan de beperking van het voorschot tot vijf procent van de totale waarde van het bouwproject, de tienjarige aansprakelijkheid van de bouwonderneming of de mogelijkheid om in schijven te betalen in functie van de voortgang van de werken.

Wil je graag meer informatie over sleutel-op-de-deur bouwen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten.

Delen