Getuigenis – “We hebben op uitstekende expertise kunnen rekenen”

28 November 2019 -

We wilden altijd al ons eigen nestje bouwen, maar als jong startend koppel beschikten we op dat vlak over niet veel kennis.

We moesten dus rekenen op een persoon die we vertrouwden en die de tijd zou nemen om ons alles grondig uit te leggen, zodat we met een gerust hart aan ons project konden beginnen.
Bij een eerste bezoek aan de concurrentie werden we wat afgeschrikt door de druk van de verkoper en de snelheid waarmee hij onze eerste plannen uitwerkte. Hij wilde ons ook zo snel mogelijk zijn offerte laten ondertekenen.

Blavier

We hebben dan contact opgenomen met Blavier. De heer Mariani nam eerst de tijd om onze plannen te bestuderen en raadde ons meteen aan een onafhankelijke architect te kiezen.
Bij het uitwerken van onze plannen konden we niet alleen rekenen op de knowhow van onze architect en de aandacht die hij besteedde aan onze wensen, maar ook op het uitstekende advies van de heer Mariani. Vervolgens werd de meetstaat opgemaakt op basis van deze nieuwe schetsen. Het verschil met de concurrent was dag en nacht.
Blavier bezorgde ons een gedetailleerde meetstaat, post per post. We hebben dan ook met een gerust gemoed bij hen getekend.

Wijzigingen achteraf

Nadien werden nog wijzigingen aangebracht (zelfs na de ondertekening van de offerte). Telkens werden we op de hoogte gebracht van de impact en de kosten, om indien nodig een goed compromis te vinden. Deze transparantie en de snelle reactie van onze bouwadviseur tijdens de hele uitwerking van ons project hebben we ten zeerste op prijs gesteld.

Werfvergadering

Onze eerste pre-werfvergadering verliep vlekkeloos. We werden er voorgesteld aan onze werfleider, de heer Legrand. Hier kregen uitleg over de manier waarop we zo vlot mogelijk met elkaar zullen samenwerken. Verrassingen zullen er ongetwijfeld komen – perfectie bestaat niet in de bouw – en dus moeten we kunnen vertrouwen op echte professionals. Die hebben we gevonden bij Blavier.

Savinien D. & Lisa P.

Delen