JOUW DROOMHUIS OP MAAT ONTWERPEN

JOUW DROOMHUIS OP MAAT ONTWERPEN
27 April 2022 -

Het is een hardnekkige mythe dat sleutel-op-de-deur gelijkstaat aan typewoningen waaraan niets mag worden veranderd. Niets is minder waar bij Woningen Blavier. Elk project wordt op maat uitgewerkt en het komt in praktijk dan ook zo goed als nooit voor dat we een zelfde woning 2 maal bouwen.

Concreet zijn er 2 manieren om tot je eigen ontwerp te komen:

GEÏNSPIREERD DOOR EEN MODEL

Een catalogusmodel als inspiratie: Gebruik de catalogus om ideeën op te doen en je voorkeurstijl te bepalen. Op basis van wat jij mooi en/of praktisch vindt, gaat onze bouwadviseur aan de slag met een architect om jouw droomwoning te ontwerpen!

BEGINNEN MET JE EIGEN ONTWERP

Meteen je eigen ontwerp: Heb je al een goed idee van wat je wenst of heb je een bestaande woning gezien die je aanstaat. De architect tekent een voorontwerp uit op basis van jouw richtlijnen!

ZE VERTROKKEN VAN EEN INSPIRATIEWONING

Voor Sylvester en Liesbeth was het meteen duidelijk dat ze een klassieke woning wilden. In onze catalogus vonden ze een model dat nauw aansloot bij hun wensen dus besloten ze om op basis van dit model hun eigen woning te ontwerpen.

De afmetingen van het hoofdvolume (8m45 x 9m00) werden aangepast naar de bouwzone op hun grond (8m15 x 10m20) en het interieur werd mee aangepast. De trap kwam centraal te staan in de woning en de verdieping werd herschikt zodat naast de 3 kamers er ook plaats was voor een bureau.

WIL JE ER MEER OVER WETEN ?

Ontdek meer met onze inspiratiemodellen of neem meteen contact op met ons en laat onze bouwadviseur je bijstaan bij je ontwerp.

Delen