Blavier zet zich in voor jouw bouwproject

Blavier bouwt jouw droomproject

Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 6.000 huizen die we al gebouwd hebben, kunnen we beroep doen op héél wat praktische kennis om jouw bouwproject binnen een afgesproken termijn tot een goed einde te brengen. Jouw toekomstige woning is van onschatbare waarde voor jou, en wij garanderen jou een vaste prijs, ongeacht de marktomstandigheden.

 

De garanties van Blavier zijn gebaseerd op een vertrouwensrelatie. We werken samen om ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen in alle opzichten worden waargemaakt. Onze persoonlijke aanpak en onze engagementen vormen de basis van deze garanties.

Waarom Blavier kiezen?

✔ Een vaste prijsgarantie

✔ Een transparante prijsofferte

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Een project 100% op maat

✔ Kwaliteit zonder compromissen

Waarom Blavier kiezen?

Garanties van Blavier

✔ Onze prijzen zijn van in het begin transparant, zo vermijd je vervelende verrassingen!

De oplevertermijn is voor beide partijen duidelijk gekend. Uitbetaling schadevergoeding bij overschrijding hiervan.

✔ 2x oplevering: voorlopige- en definitieve oplevering.

✔ Bankgarantie van 5% om het einde van de werken te garanderen.

✔ Blavier blijft 10 jaar aansprakelijk voor de stabiliteit van jouw woning.

Garanties van Blavier

Een andere kijk op jouw droomwoning

Blavier verbindt zich aan haar werk door een aantal garanties die u als klant beschermen en er tegelijkertijd voor zorgen dat de werken correct en tijdig worden uitgevoerd.

Elk inspiratiemodel op onze site kan worden aangepast aan de specifieke wensen en noden. Elke realisatie weerspiegelt zowel onze serieux als ons engagement en toewijding aan het creëren van een ruimte die volledig wordt gerealiseerd vanuit jouw dromen en ideeën.

U kan er dus gerust op zijn dat jouw huis in goede handen is.

Ontdek de kwaliteit van de woningen met een Blavier signatuur

Ons team van experts begeleidt je bij elke stap, van het eerste ontwerp tot de bouw en de service na verkoop. Kom dus zelf de kwaliteit van ons werk zien in onze kijkwoningen of bij onze klanten tijdens onze opendeurdagen.

Met een tiental kijkwoningen die hun deuren openen in heel België, zal je snel merken waarom Blavier de juiste keuze is voor de bouw van jouw woonproject.