Profiteer van de lockdown om na te denken over je nieuwe woning.

Profiteer van de lockdown om na te denken over je nieuwe woning.
15 April 2020 -

Profiteer van de lockdown om na te denken over je nieuwe woning. De lockdown heeft niet alleen nadelen: we beschikken ook over heel wat vrije tijd, die we in normale omstandigheden niet zouden hebben. Die kunnen we gebruiken om op te ruimen, grote schoonmaak te houden, te decoreren, enz. maar ook om nieuwe projecten op te starten, zoals de bouw van een nieuwe woning.

 

Tijdens de lockdown kun je de catalogus van Blavier gewoon thuis raadplegen. Heb je nog geen catalogus? Vraag hem dan gratis aan op deze pagina. Maak ook van de gelegenheid gebruik om gespecialiseerde bouwmagazines te raadplegen om te zien welke architectuur je interesse wekt.

En dat is nog niet alles: aangezien ook Google Street View tijdens de lockdown beschikbaar is, kun je gemakkelijk zoeken naar gevels die je mooi vindt. Bewaar zeker ook enkele schermafbeeldingen en notities van bepaalde technische details… Tot slot voeg je al deze informatie toe aan je voorbereidingsboekje, dat je bij het eerste gesprek met Woningen Blavier aan de adviseur overhandigt. Deze ‘persoonlijke creatie’ geeft hem onmiddellijk een goed idee van de woning die je met onze onderneming wilt bouwen. Ben je een echte doe-het-zelver? Maak dan een kartonnen maquette van het huis van je dromen.

En als je dan nog vrije tijd over hebt, kun je je alvast buigen over de decoratiestijl van je toekomstige woonst. Ook daarvoor is een persoonlijk boekje met afbeeldingen die je links en rechts hebt gevonden (op het internet, in magazines, enz.) een waardevol hulpmiddel om je voorkeuren duidelijk te maken. Voel je je aangetrokken tot een eigentijdse, klassieke of knusse stijl of een fermette?

 

Ga op onderzoek uit

 

De ‘bonustijd’ die we momenteel genieten stelt kandidaat-bouwers bovendien in staat om het ultracomplete lastenboek van Blavier te raadplegen. De voordelen zijn legio: een hoogwaardige kwaliteit (een rijk gamma kwaliteitsmaterialen en – indien gewenst – personaliseringsmiddelen), een prijs zonder verrassingen, de mogelijkheid om werken ‘à la carte’ te kiezen, maar ook de solide garanties die veel verder gaan dan de wettelijke verplichtingen.

 

De lockdown geeft je ook de tijd om onze klantgetuigenissen te lezen, zoals die van mijnheer Detrez: “Ik heb Woningen Blavier ontdekt toen ik op zoek was naar een sleutel-op-de-deurfirma voor een bouwproject bestaande uit een kinesitherapiepraktijk en een woning. Ze organiseerden een bezoek aan een gebouw dat ze pas hadden voltooid, niet ver van mijn woning. De realisatie zag er correct uit en de stijl leunde erg dicht aan bij wat ik zocht. Ik had de plannen van mijn project voorgelegd en alle informatie van een professional was meegenomen. Bij de volgende ontmoetingen heb ik een gedetailleerd bestek ontvangen. Wat me het vertrouwen heeft gegeven om met Woningen Blavier in zee te gaan, is dat mijnheer Mariani en de opmeter die hem bijstond zich met het bouwproject bezighielden nog voor ze mijn handtekening hadden. Tijdens de verschillende vergaderingen werden er tal van verbeteringen voorgesteld en werden problemen uit de weg geruimd.  Ik was ook aangenaam verrast door de snelheid waarmee Blavier de vragen beantwoordde bij de voltooiing van het project.

 

Een onmiddellijk gesprek via conference call

 

Het is niet omdat er een lockdown geldt dat alles moet stilvallen. De adviseurs van Blavier blijven immers bereikbaar via e-mail, telefoon of conference call om de fundamenten te leggen van je toekomstige project. Ook tijdens de lockdown kunnen onze architecten de eerste schetsen van je woning op papier zetten en je informeren over het lastenboek, de beschikbare materialen, het geschatte budget of de timing. De realisatie van een voorstudie is gratis. Aarzel dus niet om je catalogus aan te vragen zodat je al kunt nadenken over je project.

 

Kortom, de lockdown is de ideale periode voor iedereen die bouwplannen heeft. Laat deze kans dus niet liggen.

Nood aan inspiratie voor jouw toekomstige droomwoning? Vraag je gratis catalogus aan!

Delen