Bouwbeurs Batibouw 2021

Bouwbeurs Batibouw 2021

Hoe haal je het meeste uit de Batibouw periode als de grootste bouwbeurs van België, Batibouw 2021, alleen digitaal zal plaatsvinden?

Bij Woningen Blavier zijn we van plan je een uitzonderlijke Batibouw korting aan te bieden: -50% BTW op 100% van jouw bouwproject. Of de bouwbeurs Batibouw doorgaat of niet, onze bouwadviseurs blijven ter beschikking om jou te begeleiden in jouw toekomstig bouwproject.

Of je nu een afspraak wenst in één van onze 9 kijkwoningen, bij jouw thuis of een bezoek aan één van onze lopende werven, onze bouwadviseurs blijven steeds ter beschikking. Heb je liever een online videocall? Dit is uiteraard ook steeds mogelijk.

Jouw bouwadviseur zal jou een offerte 100% op maat met onze Batibouw korting bezorgen. Wil je van deze uitzonderlijke korting te genieten? Vraag hier om door jouw bouwadviseur gecontacteerd te worden.

Contact opnemen met een bouwadviseur !

Batibouw 2021, het ideale moment om jouw bouwproject op te starten

Hoe begin je aan een nieuwbouwproject op maat? De eerste stap is het verkrijgen van informatie bij een solide partner met erkende expertise in de sector van de bouw van een sleutel-op-de-deur woning op maat. Woningen Blavier is dé referentie in de sector: met meer dan 25 jaar ervaring en 6000 gebouwde woningen.

Hoewel Batibouw 2021 uitsluitend online wordt gehouden, staan onze bouwadviseurs steeds open voor een persoonlijk gesprek op afspraak en je kan hier jouw gratis catalogus aan te vragen. Deze catalogus omvat heel wat nuttige informatie die je zullen helpen bij het zetten van de eerste stappen richting jouw toekomstig bouwproject. Daarnaast bevat deze catalogus heel wat inspiratiewoningen met plannen & prijs. Al onze woningen zijn 100% aanpasbaar.

Dankzij een persoonlijke afspraak zal je van onze Batibouw voorwaarden kunnen genieten: -50% BTW op 100% van jouw bouwproject. Daarnaast zal je een eerste voorontwerp ontvangen en dit zonder enige verplichting.

Vraag jouw gratis catalogus aan !

 

Wat betekent deze Batibouw korting voor jouw bouwproject?

Alle voorwaarden die betrekking hebben tot deze Batibouw promotie zijn beschikbar op onze website: https://www.blavier.be/nl/promo-batibouw-2021-voorwaarden/

  • De toegekende korting is equivalent met de helft van de BTW (10,5%). Zij wordt berekend op basis van de totale bouwprijs van de woning zoals vermeld in het aannemingscontract.
  • Deze korting houdt geen wijziging van het BTW tarief in en de prijs zal gefactureerd worden onder het BTW stelsel van 21% op basis van de vermelde kostprijs incl. BTW (korting inbegrepen).
  • Dit aanbod is beperkt in tijd: Aanbod geldig voor elke nieuwe klant die een contract aangaat met Blavier tussen 18 januari 2021 en 31 maart 2021, op basis van de prijzen 2021.

Meer informatie nodig betreffende deze Batibouw actie? Aarzel niet onze website te raadplegen of neem contact op met één van onze bouwadviseurs.

Delen