Onze nieuws

Blog Transparence

Sleutel-op-de-deur: totale transparantie

Sleutel-op-de-deur: totale transparantie. De sleutel-op-de-deurformule van Woningen Blavier is een must: je wordt van A tot Z begeleid, hebt slechts een aanspreekpunt, krijgt een volledig gepersonaliseerde woning en geniet een totale transparantie voor je project terwijl de kosten beperkt en de deadlines gegarandeerd zijn. Zo bouw je in alle rust en veiligheid!
20/04/2021
Batibouw 2021 Bouw Blavier

Bouwbeurs Batibouw 2021

Hoe haal je het meeste uit de Batibouw periode als de grootste bouwbeurs van België, Batibouw 2021, alleen digitaal zal plaatsvinden? Bij Woningen Blavier zijn we van plan je een uitzonderlijke Batibouw korting aan te bieden: -50% BTW op 100% van jouw bouwproject. Of de bouwbeurs Batibouw doorgaat of niet, onze bouwadviseurs blijven ter beschikking… View Article
19/01/2021

Enorme prijsstijging van het bouwmateriaal

In 2019 kost het tot 4,5% meer om te bouwen. Zul je daar als toekomstige bouwer iets van merken? Woningen Blavier klaart het voor je uit!
7/11/2018
lastenboek blavier

Een lastenboek en een meetstaat, essentiële documenten voor de bouw van je huis

Misschien heb je de term ‘lastenboek’ wel eerder gehoord en denk je te weten wat het is. Maar weet je wel zeker dat wat er allemaal in zo’n document staat, en hoe belangrijk het is voor een bouwproject? Blavier vertelt er graag wat meer over.
11/07/2018